Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Mmanso4 (discussiócontribucions)

Hola, he modificat l'article sobre els Nanos Vells de Tarragona citant totes les fonts d'informació, resumint i posant en les meves paraules la informació. M'agradaria, si poguessis, donar-li un cop d'ull a veure què et sembla, ja que la meva intenció és poder arribar a publicar l'entrada. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

En la meva opinió, hi ha massa informacions sense referenciar (cada paràgraf hauria d'indicar la font) i sobren moltes informacions que no són material enciclopèdic, com quin és el nom de la tresorera de la primera junta.

Mmanso4 (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies. He simplificat bastant la informació,he eliminat aquella que era més anècdota i he deixat la més enciclopèdica. També he referenciat cada paràgraf amb la seva font.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Mmanso4. Recorda que les fonts que usis per referenciar el text han de ser fonts fiables. No valen blogs, ni flickr. Recorda també que les fonts lligades a l'entitat es poden usar, però molt puntualment.

Mmanso4 (discussiócontribucions)

Bona tarda, he eliminat les fonts no fiables i he enllaçat altres de fiables segons l'article que m'has enllaçat. També he afegit les categories que hem parlat abans.

Paucabot (discussiócontribucions)