Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Setmana d'Art Modern del Brasil 1922

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia @JVB041054 @Nitxi Olber @Jqueralt @Jordi Capilla

De cara al taller d'aquest dissabte, us demanaré un parell de coses:

  • La classe serà interactiva. És a dir, no em dedicaré a explicar coses i vosaltres mireu com ho faig i prou. La idea és que vosaltres comenceu a editar in situ. Per agilitzar-ho, us demano si us plau que penseu en un article per editar. L'ideal seria un que:
  1. L'article en català sigui curtet
  2. Que us sigui fàcil trobar informació per ampliar-lo
  3. Si no us ve cap al cap, podeu agafar un d'aquesta llista.
  • La classe començarà a les 11:30 i durarà aproximadament 2 hores. Us demano que arribeu una mica abans, per poder saludar, tafanejar, anar al bany, instal·lar-vos, etc. Recordeu portar el vostre portàtil.

Encara hi ha força places lliures, si coneixeu d'algú més que pugui estar interessat en assistir-hi, si us plau feu córrer la veu.

Moltes gràcies i fins demà passat.

Jqueralt (discussiócontribucions)

Bon dia,

Per anar agafant pràctica, a mi m'agradaria completar, a partir de l'anglès, la fitxa de l'ocell becample cellanegre. També podria completar la del peix carboner

Però també podria agafar qualsevol altra cosa, m'és igual.

Fins dissabte.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Perfecte. En aquest del becample, per exemple, podràs començar afegint info sobre l'habitat o l'alimentació. Bona tria, ens veiem dissabte.

Nitxi Olber (discussiócontribucions)

Hola! Jo podria estrenar-me amb algun dels polítics, des de Lula a Temer, no m'importa, el que sigui millor. Fins dissabte!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Crec que Temer és una bona opció. Li falta tota la info de 2010 en endavant i trobaràs sobrada bibliografia a diaris online.

Resposta a «Preparació pel taller»