Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Cataleirxs

Resum per Cataleirxs

edicions completades

Jqueralt (discussiócontribucions)

Bon dia, Cataleirxs

He editat l'entrada del Peix carboner. Si tens un moment i te la pots mirar, t'ho agrairé.

Ha passat una cosa curiosa, però. L'he estat preparant a la meva pàgina personal i quan l'he bolcat a la fitxa veig que el codi de Bases de dades taxonòmiques, tot i deixar prou espaiat, se'm barreja amb la secció Referències. Saps què pot estar passant?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Jqueralt, així m'agrada!

L'altre dia vaig comentar molt de passada el tema de les Plantilles, ja anava pillat de temps i no vaig poder-m'hi dedicar prou. Totes les refs que s'afegeixen als articles apareixen, per defecte, just al final de tot.. Com dius, això fa que, estèticament, resulti un desgavell. Per col·locar les refs en el seu lloc correcte:

  1. Situa el cursor sota el títol de la secció Referències
  2. Ves al menú d'opcions i: Insereix / Plantilla / Referències / Insereix

Ara ja t'ho he fet jo, pots entrar i veuràs que ara queda bé

De tota manera, si oblidessis fer-ho, s'han automatitzat uns bots que revisen aquests "defectes formals" i els solucionen. Si demà mires l'historial, possiblement trobis alguna edició botaire que han afegit o tret espais, salts de línia, etc.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Respecte a les teves edicions:

  1. En el primer paràgraf, fas sovint menció al nom de l'espècie P. pollachius, P. virens. A la viquipèdia, s'acostuma a fer servir una única vegada (una per article o una per secció, si és molt llarg), tret que el nom vulgar sigui massa llarg.
  2. Refs: la secció Reproducció està perfecte, gairebé una per frase. En canvi, a Pesca no n'hi ha, ni a la primera meitat de Característiques. Alguna de les refs bibiliogràfiques que has afegit parlen també sobre aquests punts? Es podrien reutilitzar sense problemes. Quan totes les seccions tinguin refs, podràs treure el rètol que hi ha a dalt de tot de l'article
  3. A Pesca has afegit dos enllaços externs (ICES i Marine Stwardship Council) i no són accepten. Necessito que em diguis quina pretenia ser la funció d'aquests links, per dir-te com solucionar-ho.
  4. Al costat dret de la secció Referències trobaràs un requadre que et portarà a WikiCommons, el repositori d'imatges. Hi ha alguna foto que pots fer servir per il·lustrar la secció Pesca. T'animes a afegir-la?
  5. La secció Com aliment, jo la titularia Gastronomia. Pots fer una ullada a articles similars (el del bacallà segur que té una secció semblant) o també pots veure com es fa en altres idiomes.
  6. El redactat el veig molt correcte.
  7. El format de les referències és molt bo també. T'he retocat una només, una tonteria mínima.

Felicitats!

Jqueralt (discussiócontribucions)

Gràcies per l'ajuda i els suggeriments. Els he seguit tots i sembla que l'entrada ara ha quedat ben rodona.

Salutacions

Cataleirxs (discussiócontribucions)

@Jqueralt: Faltarien: el punt 2 (primera part de les Característiques) i resoldre el punt 3.

Molt bona feina.

Jqueralt (discussiócontribucions)

Hola @Cataleirxs

He reutilitzat una referència a la part de descripció de l'espècie, així resolc el punt 2.

Pel que fa al 3, he eliminat l'enllaç a l'ICES perquè no aportava res i he canviat l'enllaç del Marine Stwardship Council per una referència exacta on parlen de la sostenibilitat de les captures.


Salutacions,

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Fantàstic!