Tema de Usuari Discussió:Willy31igd

Miquelet24 (discussiócontribucions)

Hola, ja fa temps que em volia posar seriosament a editar i contribuir a la viquipèdia. Però és bastant complex i sempre que m'hi posava ho acabava deixant abans de publicar res ja que em desanimava la complexitat. Per això avui m'he decidit per buscar un mentor i aprendre de veritat a contribuir amb la viquipèdia :)

Willy31igd (discussiócontribucions)

Com va? Encara en cerques? Si vols, m'ofereixo a ajudar-te!

Miquelet24 (discussiócontribucions)

Si, encara en cerco, no he contestat des de fa molt que entre examens i tot no m'he pogut posar fins ara. Tinc bastants dubtes de creació de pàgines i traduccions

Willy31igd (discussiócontribucions)

Hola! A partir d'ara jo també estaré més actiu (o això intentaré). Per crear i traduir pàgines el primer que has de fer és comprovar que el que vulguis crear no existeixi o tingui una entrada de caràcter semblant. Si existeix o té un article semblant, la idea és ampliar-los. Llavors, simplement el que has de fer és escriure el nom de l'article que vols crear al cercador. T'apareixerà, quan hagis fet clic a cercar, que la pàgina X no existeix amb un enllaç en vermell. Pel que fa a les traduccions, et recomano activar el giny de traduccions a Especial:Preferències#mw-prefsection-betafeatures. Quan tradueixis, has de vigilar els errors que pot tenir l'article original i comprovar que lingüísticament el resultat en català és correcte. Espero que t'hagi servit d'ajuda i si necessites res més pots contactar-me.

Resposta a «Cercant un mentor»