Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

OmniaPESLaMina (discussiócontribucions)

Hola. Veiem que has esborrat la pàgina de la Xarxa Òmnia (Xarxa Òmnia) ens agradaria saber-ne el motiu tot i que podem sospitar que és per un possible Conflicte d'interessos. Entenem, però, que la informació aportada no és propagandística i que està suficientment documentada. Però som nous en l'edició de la Viquipèdia i ens agradaria aprendre dels errors que haguem pogut comentre. En tot cas ens sembla que un programa com l'Òmnia amb 20 anys d'hitòria té prou motius com per aparèixer (de nou, podem estar equivocats). Si no nosaltres que tan sols som d'un dels més de 100 Punts, com ho podriem fer pq algú l'afegís?? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, OmniaPESLaMina. Idò sí, he esborrat el vostre article per publicitat. Pensau que teniu milions d'articles que podeu escriure i justament n'hi ha ben pocs en els quals hi tengueu un conflicte d'interessos i no pugueu escriure. És tan senzill com triar un altre article.

OmniaPESLaMina (discussiócontribucions)

Sí sí, s'entén perfectament (error de principiant). Tot i això, seguim creient que estaria molt bé que la pàgina existís. Hi ha algun mecanisme per animar a la resta d'usuaris a fer-ho?? Merci de nou! :D

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Pàgina Xarxa Òmnia»