Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Activistes Contra la Mutilació Genital Femenina

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Aniol i Brunnaiz. Si ho estic entenent bé, aquest projecte s'allarga des del 6 de febrer del 2022 fins el 6 de febrer de 2023, no?

Aniol (discussiócontribucions)

Sí, la idea era tenir recopilats quins articles es poden promoure que es creïn o es tradueixin pel 6 de febrer de 2023.

Judesba (discussiócontribucions)

Desconeixia que aquest Viquiprojecte existís. N'has fet difusió? Puc suggerir-te d'afegir-hi una infotaula amb les dades (durada, etc)?

Aniol (discussiócontribucions)

Em consta que almenys una vegada se'n va fer difusió a través de Twitter, però per ara només he anat afegint articles a les llistes. Si veus que es pot afegir res més per mi endavant, tot i que no sé si ho limitaria només al 6 de febrer del 2023 o deixaria la possibilitat d'anar-ho mirant cada 6 de febrer.

Judesba (discussiócontribucions)

A mi em sembla tot molt bé. La infotaula ajuda a veure en un sol cop d'ull les dades principals. Si, per exemple, et sembla que se'n pot fer una Viquimarató cada 6 de febrer, un Viquiconcurs, un taller d'edició per animar més gent a participar-hi o alguna cosa així, pots escriure a coordinacio @ wikimedia .cat i comentar-ho; crec que se'n podria treure més suc i comptar amb més editor(e)s. De moment, afegeixo la infotaula si no et sembla malament. Salut!

Resposta a «Durada del Viquiprojecte»