Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pàgina de Carlos Cabós.

6
Resum per Paucabot
Viquimarató DGPL ARAGÓ (discussiócontribucions)

Hola Paucabot.


Crec que ets tu qui està esborrant la pàgina de Carlos Cabós i m'agradaria saber quin és el motiu, per poder corregir-lo. Sóc nou en això de la viquipèdia i enguany, per tal de respondre al tema de la viquimarató, es va decidir crear la pàgina d'eix actor aragonés perquè no tenim més referents propers i coneguts. Així que t'agrairia que em diguessis de quina manera puc fer-ho per tal de deixar la pàgina. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Viquimarató DGPL ARAGÓ (discussiócontribucions)

Hola Pau. Doncs és una llàstima perquè hi ha molt esforç darrere posat i, insisteixo, la pàgina estava destinada a respectar la temàtica de la viquimarató que no es va marcar des d'Aragó ni molt menys. Com podràs comprendre, som un territori petit i si parlem de cinema, les nostres referències també són escases i aquesta era una de elles. A més a més, es va contactar amb l'actor presencialment per posar les coses més fiables posible.

Bueno, et vaig a referenciar les coses que he pogut trobar de Carlos per si trobes que mereix la pena que tingui una pàgina a la viquipèdia. No la tornaré a posar per ser esborrada, evidentment. I si la temàtica de la pròxima viquimarató no encaixa en les nostres possibilitats, no hi participarem.


Parlem,

Carlos Costa.


Vaig allà:

- Carlos Cabós: "España nos ha mandado a los Oscar, pero ahora falta que América nos reciba” (diariodelaltoaragon.es)

- CARLOS CABÓS, DE FRAGA A “ALCARRÁS” Y CON LA MIRADA PUESTA EN LOS PREMIOS OSCAR | Podcasts | Aragón Radio (CARTV)

- JOSÉ IGNACIO LÓPEZ SUSÍN REP EL «PREMI FRANJA: CULTURA I TERRITORI 2021» / JOSÉ IGNACIÓ LÓPEZ SUSÍN RECIBE EL «PREMIO FRANJA: CULTURA I TERRITORI 2021» – Lenguas de Aragón (lenguasdearagon.org)

- Cinga Fòrum 2022: Baix Cinca, terra de pel·lícula – Institut d'Estudis del Baix Cinca IEA (iebc.cat)

Viquimarató DGPL ARAGÓ (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Viquimarató DGPL ARAGÓ (discussiócontribucions)

ok. gràcies