Tema de Viquiprojecte Discussió:Els 10.000

Josu PV (discussiócontribucions)

Des de fa mesos, @Solde s'ha encarregat de recordar de l'existència del Viquiprojecte a la Taverna uns dies abans del recompte. Aquest mes també @Pallares ha fet una crida a la participació al començament del recompte mensual. Crec que en aquest cas la participació ha sigut major, molt probablement per haver fet ping a diversos usuaris.

Pense que seria una bona idea basar-nos en el model del Diumenge de les referències per fer un recordatori mensual avisant a usuaris que puguen estar interessats, seria ideal aconseguir una participació semblant al Diumenge de les referències.

Que en penseu?

Pallares (discussiócontribucions)

Què he de dir? Em sembla perfecte. Potser és podria afinar assenyalant algunt articles o tipus d'articles. I fer més pings, segur que falta gent

Josu PV (discussiócontribucions)

Clar, la idea seria facilitar la participació a la Taverna. Hi ha alguna pàgina com aquesta o aquesta que mostre tots els articles o almenys els de menys de 8k octets per enllaçar-la?

Pallares (discussiócontribucions)

Aquí Viquiprojecte:Concursos/Els 10.000/Llista hi són tots, per temàtiques. Només cal ordenar i començar pels que es vulgui. Preferentment <8k

Resposta a «Recordatori mensual»