Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pàgina Orfeó Badaloní l'Ateneu esborrada

5
Resum per Paucabot

Pàgina restaurada

Wikininetabdn (discussiócontribucions)

Bon dia, ahir vaig intentar començar a escriure un article sobre l'entitat badalonina i centenària Orfeó Badaloní (ara Orfeó Badaloní l'Ateneu). Fa un temps em vaig assabentar que encara no existia aquesta pàgina a la Viquipèdia i amb l'ajuda del llibre del seu centenari em vaig encoratjar a preparar un article. M'agradaria que la pàgina pogués ser restaurada, és una feina que he elaborat per amor a l'art i m'ha portat un sobreesforç i hores de dedicació basant-me en referències i cites bibliogràfiques, no hi ha conflicte d'interessos per la meva part. Esperant una resposta per la vostra part, rebeu una cordial salutació.

Paucabot (discussiócontribucions)
Wikininetabdn (discussiócontribucions)

Bon dia, gràcies, Pau, et confirmo que sí que soc la mateixa persona. Com m'estic iniciant en aquests mons no sabia ben bé quin usuari triar. La intenció era fer una pàgina de l'Orfeó i vaig pensar que seria bona idea triar aquest nom, però m'he adonat que no va ser adient i per aquest motiu m'he creat aquest de nou.


Soc una persona aliena a aquesta entitat i que arran la presentació del llibre del seu centenari al Teatre Margarida Xirgu de Badalona va voler preparar informació per publicar a la Viquipèdia de manera altruista.


Així doncs, podria continuar amb l'edició d'aquest article?


Esperant la teva confirmació, rep una cordial salutació.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. Efectivament, triar com a nom d'usuari el nom de l'entitat no va ser una gran idea. Per mi, pots continuar amb l'edició de l'article.

Wikininetabdn (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies per la teva ajuda i els teus consells. Aviat el tindré llest. Salutacions!!!