Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Joan Gené (discussiócontribucions)

Bon dia. Veig que has suprimit la pàgina Rei Carnestoltes per violació de drets d'autor. Hi ha cap manera de recuperar-ne el contingut? Just feia un o dos dies que hi havia fet una contribució i ara s'ha perdut. No em sabria greu refer breument l'article amb les fonts que citava, però haver-lo de fer de bell nou no seria gaire agraït. Gràcies

Joan Gené (discussiócontribucions)

D'altra banda, ara veig que la supressió incompleix dos punts dels criteris de supressió ràpida per violació de drets d'autor: No té cap altre contingut no copiat que valgui la pena conservar (cal comprovar l'historial) i El contingut va ésser incorporat per un únic usuari, que com a mínim són desmentits per la meva contribució (no record si n'hi havia d'altres usuaris).

Alzinous (discussiócontribucions)

@Joan Gené: he recuperat l'article i li he posat la plantilla de copivyo ja que els tres primers paràgrafs són una còpia literal i sense permís d'una web de l'Ajuntament de Barcelona. Per evitar el copivyo és necessari fer canvis importants en relació al text original, que siguin significatius i expressats en les teves pròpies paraules, incloent canvis en l’estructura, la gramàtica, la sintaxi, el vocabulari i el to. Endavant i gràcies pel teu interés.

Joan Gené (discussiócontribucions)

Molt agraït. Ja ho he resolt.

Alzinous (discussiócontribucions)

Bona feina. Moltes gràcies!

Resposta a «Rei Carnestoltes»