Tema de Usuari Discussió:Docosong

213.148.201.205 (discussiócontribucions)

Per motius ideològics, Docosong està abusant de la seva autoritat només per afegir el Feminisme com un tipus de discriminació sexista, quan he argumentat i he posat a les discussions que són visibles per a tothom els perquès de les modificacions, i anava a afegir una cita, ja no se m'ha deixat.


Aquest usuari ha marcat les meves accions com a vandalisme quan clarament no ho són i a més han rebut la resposta adequada. Com que queda registre, està a l'abast de tothom aquest abús d'autoritat per defensar un moviment polític. Una persona amb autoritat no hauria de cometre tals abusos.


Crec que la wikipedia és un lloc acadèmic i hauria de ser imparcial. Desgraciadament amb actituds com aquestes s'està convertint més en un lloc d'opinió o un pamflet polític que en un lloc acadèmic.


Es podria haver requerit una firma com es fa en tants altres articles, per exemple. Però aquí la política pesa més.

Docosong (discussiócontribucions)

Viquipèdia:Viquietiqueta i per altra banda, si miréssiu l'historial de l'article veuríeu que no sóc l'únic que us ha revertit l'edició.

213.148.201.205 (discussiócontribucions)

Això no invalida el que dic, però no puc "espamejar" tota la wikipedia.

Docosong (discussiócontribucions)

Ho invalida les vostres formes, insisteixo en Viquipèdia:Viquietiqueta, La Viquipèdia no és un lloc acadèmic, no ho posa enlloc, i acusar gratuïtament d'abús d'autoritat sense conèixer les normes de la casa, no és una bona carta de presentació. Ho deixo ací.

213.148.201.205 (discussiócontribucions)

No acuso gratuïtament d'abús d'autoritat, he argumentat i explicat quins abusos d'autoritat has fet. I conec les normes de la casa i no n'he infringit cap. Digues quina norma he infringit? Feia falta una cita? podies posar "cita requerida" que és el mecanisme habitual.

Dir que la wikipedia no és un lloc acadèmic demostra una ignorància feridora. Una enciclopèdia, un lloc on s'han de posar coneixements citats, fiables, rigorosos, científics, etc...

Així s'entén el teu comportament. Primer, abans d'exigir coses als altres les hauries d'aplicar tu primer. Estàs degradant una enciclopèdia a bloc personal. Et felicito.

213.148.201.205 (discussiócontribucions)

Per cert, no penso fer cap més contribució (i n'he fet unes quantes ja) i tampoc penso donar més a la fundació wikimedia. No tinc perquè finançar un bloc personal que serveix de pamflet polític. Et felicito fent comunitat.

213.148.201.205 (discussiócontribucions)

No tens vergonya, a sobre editant les meves respostes. No escriuré més, no pateixis.