Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Dvdgmz (discussiócontribucions)

M'alegro molt de poder comptar amb tu al Viquiprojecte remotament. He de pensar una mica com ho fem, però crec que podem tenir una sala de videoconferència amb BBB per si hem de comentar alguna cosa, tant amb veu com via chat.

Pensava que potser t'interessa posar el focus en les cooperatives del Baix Llobregat que van participar a l'assemblea de 1898. No n'hi ha de Cornellà, però sí de Sant Vicenç dels Horts, San Boi, San Feliu i Sant Joan Despí. Encara fa falta explorar si hi ha bibliografia sobre aquestes cooperatives, en els propers dies he d'anar a la Biblioteca de Roca Galès per veure què tenen. Si se t'acudeix cap altra via es pot explorar. Però bé, si t'interessa més qualsevol altre article a fer o millorar endavant.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon vespre @Dvdgmz! I tant, la temàtica és molt interessant i convenient. He fet una mica de recerca bibliogràfica i sembla que sí que hi ha una cooperativa que va estar operativa a Cornellà de Llobregat, ciutat molt estretament vinculada a la indústria i manufactura del vidre. Fou la Vidrieria de Cornellà Societat Obrera Cooperativa. N'hi ha un llibre publicat fa poc per n'Ignasi Doñate que en parla, però no el tinc a Bèlgica. Si puc aconseguir que me n'enviïn una còpia, les pàgines en qüestió o trobo altres referències, l'afegiré a la llista i el faré el matí del 1r de juliol.

Si no, crec que agafaré algun del cooperativisme de Sants, que hi ha prou bibliografia. Salt i gràcies per l'interès!

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Hola Xavier, això és demà! Tindrem sala de xat i videoconferència per coordinació amb participació remota: Sala-Meet-SomNúvol de l'Ateneu

Avui estic acabant de revisar referències. Fins demà!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ens tele-veiem demà! :)

Resposta a «Viquiprojecte 125anysCoopBDN»