Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Darthvader2 (discussiócontribucions)

Hola, una salutació. Vaig veure que vas posar una plantilla a l'article de Sergi Carbonell que vaig redactar fa poc. Vaig fer algunes modificacions per eliminar les referències primàries i basar el text en fonts secundàries. M'agradaria que revisessis novament l'article per veure si és possible eliminar la plantilla, o si encara falten algunes modificacions. Moltes gràcies pel teu temps.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Darthvader2. De fonts secundàries, no n'he vista cap. Supòs que et referies, en lloc de primàries i secundàries, a fonts pròpies i fonts externes. En realitat, per anar bé, l'article s'hauria de basar en aquest tipus de fonts que l'article ara mateix no té.

En quant a l'eliminació de l'avís, primer s'hauria de fer més enciclopèdic i menys curriculumesc. No fa falta citar tot el que li ha passat a la seva carrera sinó que només s'ha de consignar el més important.

Una darrera pregunta que pens que és adient: teniu relació amb el biografiat?

Darthvader2 (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta. Sí, em referia a fonts pròpies i externes. No tinc relació amb el biografiat, simplement segueixo la seva trajectòria artística i vaig voler aportar el seu article a l'idioma natal del músic, de pas per familiaritzar-me més amb la versió de Wikipedia en català. Tractaré de sintetitzar una mica més el text, encara que sento que cobreix els aspectes necessaris de la seva carrera. Salutacions.