Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Dubtes diversos

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

Bon dia,

He vist que has estat retirant les plantilles de "massa curt" perquè, efectivament, no són articles bàsics que la necessiten. Penses que potser, en comptes d'això, caldria classificar aquests articles (i de semblants) amb la plantilla "esborrany d'insecte"?

Si et semblés bé, ja me n'encarregaria jo.

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

P.D.: Aprofito per a retirar també la plantilla "massa curt" dels articles específics de la Categoria:Singhiella, ja que tenen el mateix format que els de Tetraleurodes.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord amb tu amb eliminar la plantilla dels Singhiella. El que no acab de tenir clar és afegir la plantilla d'esborrany perquè no tenim gaire clar què és un esborrany d'acord al que es va discutir a Tema:Sy22r03f5v0bvig4.

Més informació a Tema:Xus5jp9d990bh10p.

Per cert, que si uses l'eina de traducció, no fa falta que usis la plantilla d'atribució; amb el resum d'edició de la primera edició, ja basta.

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

D'acord i merci pels enllaços.

Si no cal la plantilla d'atribució, ja ho deixo, és simplement que amb una traducció que vaig fer si que m'he trobat que algun altre usuari me l'ha posada i algun cop havia vist també que valia més posar-la pels drets d'autor, però si ja amb el resum d'edició ja n'hi ha prou, perfecte. Gràcies també per fer-m'ho saber. Les que ja he posat les deixo, ja que tampoc és que facin cap mal, o millor les trec?

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no són necessàries, però no val la pena fer la feina d'esborrar-les. Ho deia perquè no en posassis en el futur.

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

Perfecte. Gràcies un altre cop.