Tema de Usuari Discussió:Vulcano

Referències mal copiades en articles traduïts

1
VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

Bon dia.

M'he trobat amb uns quants articles teus últimament sense referències, però amb coses que semblen ser citacions (com ara "...[6]). Dedueixo, com ja et vaig comentar fa uns mesos, que les traduccions les fas copiant el text en un document de word o semblant (que està molt bé i que jo també faig).

El problema amb això és que, quan a l'hora de copiar els paràgrafs i també copies els numerets entre claudàtors que són les citacions, les referències en realitat no es copien, ja que només funcionen dins del que és la Viquipèdia. Si copies la citació d'una pàgina de, per exemple, la Viquipèdia en anglès (en editant), i l'enganxes a l'article corresponen de la Viquipèdia en català, com que és el mateix "sistema Viquipèdia", la referència no es perd.

Això és el que cal que facis quan acabis de traduir un article amb word, perquè si no acabes amb un text amb una colla de números inútils entre claudàtors i sense cap referència.

Si us plau, tingues-ho en compte i corregeix-ho en els articles que ja hagis publicat, perquè pel que he pogut veure fins ara, és una errada present en molts dels articles que tradueixes i si en publiques tres o quatre cada dia, vas acumulant un seguit de la mateixa errada feixuga de corregir, però fàcil d'evitar.

Sincerament,

Apollo

Resposta a «Referències mal copiades en articles traduïts»