Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Discussió: Lluis Nansen Salas

2
Resum per Paucabot
Fukudo (discussiócontribucions)

Bon dia Pau Cabot;

Referent al la discussió Lluís Nansen Salas em recomanaves al setembre 2023 deixar l'edició de l'entrada a editors sense CI. Durant aquests mesos no hi hagut cap edició per part de cap altre editor i per aquest motiu voldria presentar un breu argumentari per si podem desbloquejar el tema.

Hi ha entrades a la wikipedia amb personatges equivalents a Lluis Nansen Salas com son el cas de Dokusho Villalba i de Denkô Mesa, i Thubten Wangchen, que en la meva opinió no estan tant ben documentades i referenciades com la de Lluís Nansen Salas, a instancies d'altres editors vaig documentar i referenciar totes les fonts, i gairebé tot el que diu l'entrada esta dit per una tercera persona en una altra publicació. Vaig esforçar-me al máxim en garantir d'aquesta manera l'objectivitat, i voldria que ho tinguessis en consideració. Es una entrada molt complerta, i que esta molt ben indexada, crec que es una bona contribució a la viquipedia. Es per aquests motius que et volia demanar amablement si es possible arribar a algun acord per retirar els avisos.

Moltes gracies per la teva atenció.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sap greu.

La pàgina està tan complerta i tan ben indexada que sembla el vostre currículum i, precisament, això és una de les coses que hauríem d'evitar en una enciclopèdia. El fet que tot us sembli tan correcte i tan ben fet i als altres ens horroritzi i ens faci avisar als lectors amb aquests cartells que voleu eliminar, només em confirma el fet que no hauríeu d'haver escrit mai el vostre propi article.

No se m'acut cap altra solució per desbloquejar el tema que esporgar-lo molt significativament o esborrar-lo per publicitat.