Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Isurus88 (discussiócontribucions)

No és un currículum. És biografía extensa d'una persona difunta. La he acabat de revisar i actualizar.

Paucabot (discussiócontribucions)

Teniu relació amb aquesta persona?

Isurus88 (discussiócontribucions)

Cap relació jo. I vostè?

Paucabot (discussiócontribucions)

No, cap. Ho deia perquè perquè el text fa pensar que l'ha escrit una persona que coneixia el biografiat i/o bé que li tenia molta estima. Recordau que un article enciclopèdic no és una monografia. Aquí s'haurien de destacar les parts més importants de la biografia d'aquesta persona. Recordau, també, que els articles s'haurien de basar en fonts fiables i no en fonts no fiables com programes de festes i treballs del seu net.

Isurus88 (discussiócontribucions)

He revisat les diferents edicions del text i he cregut que la informació del 2017 era la més completa i correcte. Ara en falta polir detalles. Gracias

Paucabot (discussiócontribucions)

Heu llegit res del que us he dit? Aquest article això no pot quedar de cap de les maneres. Si no hi feis els canvis necessaris, que inclouen una bona esporgada, l'haurem d'esborrar.

Isurus88 (discussiócontribucions)

Ja he borrat algunes fonts no importants (registre civil). Vaig continuant i treballant-hi. Em pot sugerir como ressoldrer lo dels programes? En puc Fer un apartat o simplemente en censuro la informació i la borro? I en quant al treball de máster que vostè cita discrepo molt amb vostè, ja que aquest ja ha estat publicat i aprovat cum laude per la UAB i no entenc qui és qualsevol per criticar-lo pero si la relació que vostè suposa del conflicto d'interes, això no significa pero que Hi sigui, l'unic que Hi ha és una relación entre aquel treball i la persona biografiada, no amb mi. Ja que vostè dona a entender que un familiar no en pot escriure la biografia. Així p.e. John Wayne el seu fill que és el seu principal biograf no té dret a escriure'n la biografia (inaudit i sens paraules em quedo davant aquest raonament).

Paucabot (discussiócontribucions)