Tema de Usuari Discussió:Jordi escarre

Jordides (discussiócontribucions)

Bon dia Jordi. Tinc problemes en publicar la pàgina de la sèrie de còmics "Dylan Dog". En haver-lo començat mitjançant un procediment que no és el que faig servir habitualment, no sé com ensortir-me'n.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Jordides, donem algun detall més de què és el que vols fer, per mira d'ajudar-te. Salutacions.

Jordides (discussiócontribucions)

Hola Jordi. Aconseguir que l'article Dylan Dog en català, en el site links disposi de totes llengües disponibles. Que per exemple, si estic a la pàgina en francès pugui clicar per tenir-la en català. Gràcies.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Els enllaços els obté de Wikidata, L'article que vas editar és del personatge i ja surten totes les pàgines de les altres Viquipèdies on es parla del personatge aquí. Després hi ha les pàgines de la sèrie (que no tenim en català) aquí.

Jordides (discussiócontribucions)

Va ser un error fer-ho des de l'apartat "articles demanats" perquè ja incorporen el wikidata i aquest cop no és l'adequat. Ara la pàgina queda en una mena de llimb, com a personatge, que només té una versió italiana. Seria genial si pogués haver un sistema de transferir-lo al wikidata (sèrie) on hi són la majoria de llengües.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

L'he canviat a sèrie, l'article en català (que has creat) ja incorpora les publicacions de la sèrie i és molt complet. Si mai es fes algun altre article, ja es podria tornar a modificar. Volia aprofitar per agrair-te la feina que fas a la Viquipèdia, i com a afeccionat al còmic, als articles de còmic. Salutacions

Jordides (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Jordi. Ho acabo de veure. T'ho agraeixo molt. I, per descomptat, continuaré enriquint la Viquipèdia amb còmic europeu, que és el que realment m'apassiona. Salut.

Resposta a «Dylan Dog»