Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

A propòsit de ludovica Mosca

5
Resum per Paucabot

Millores en aquest article

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Bona nit Pau, ara m'he adonat que la pàgina de Ludovica Mosca tenia tanta informació que efectivament semblava un curriculum. He fet una bona poda, però si et sembla retalla més. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre. Ha millorat molt. Jo crec que encara podria millorar més si es fessin paràgrafs una mica més llargs i mirar de racionalitzar les referències: dos o tres referències per una frase no són necessàries, jo deixaria la més significativa.

Addicionalment:

  • S'haurien de desambiguar Enric Casals i Scarlatti.
  • Després de la referència hi hauria d'haver un espai i no sempre és així.
  • No sé si és necessari fer un apartat de biografia si no hi ha cap altra secció.
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Gràcies pels suggeriments, a veure si ara està prou "descurriculumitzat"

Paucabot (discussiócontribucions)

Una vegada bastant descurriculumitzat, trob que l'admissibilitat és una mica justeta. No hi ha cap font fiable que en parli de manera significativa? He anat a cercar el que en deia el diari Avui però és una simple nota d'agenda del concert. A Núvol, hi ha cobertura significativa de Pere Vallribera, però a ella només la cita enmig d'una llarga llista d'intèrprets. és una simple fitxa d'un llibre seu, etc. Potser l'article del Diari de Terrassa? Jo empraria moltes menys referències, però que en parlassin significativament. Mira d'usar també fonts secundàries en lloc de fonts primàries.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Gràcies pels suggeriments, m'ho aniré mirant amb calma i buscaré altres fonts, perquè aquesta pianista, italo-francesa-catalana, ha sigut mestra de mestres.