Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Bibrepublica (discussiócontribucions)

Bon dia. Acabes d'eliminar l'entrada que acabàvem d'entrar sobre Pau Cirera i Feliu. Autor de la primera traducció directa de l'alemany al català del Manifest Comunista de Marx i Engels, i coprotagonista, com a secretari de la Unió Socialista de Catalunya, del procés que conduí a la fundació del PSUC, creiem que sí que és un personatge significatiu, que l'entrada està sostinguda sobre un cos de referències i d'evidències suficients i que caldria restablir l'article

Paucabot (discussiócontribucions)

L'acab de restaurar, però no en veig gens clara l'admissibilitat. No pot ser que tot l'article estigui referenciat en les seves memòries. Si és una persona rellevant i significativa, supòs que no us costarà gaire trobar referències en fonts fiables.

Bibrepublica (discussiócontribucions)

Gràcies.

És clar, la memòria biogràfica està sobretot basada en les seves memòries.

Però sí que hi ha referències tant bibliogràfiques, com d'altres tipus a la seva vida i obra, que hem introduït en l'aparell de notes de l'entrada.

Paucabot (discussiócontribucions)

Que bona part del text estigui referenciat encara en les seves pròpies memòries no és res bo. S'hauria de mirar de substituir per fonts fiables de tercers. Si no heu clicat sobre l'enllaç, clicau-hi per veure què són fonts fiables i que no.