Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Campanya de recaptació de fons de pancartes de la Fundació Wikimedia a la Viquipèdia en català

1
JBrungs (WMF) (discussiócontribucions)

Estimats tots,

M'agradaria aprofitar l'ocasió per informar-vos de la propera campanya anual de recaptació de fons de pancartes de la Fundació Wikimedia a la Viquipèdia en català.

La campanya de captació de fons tindrà dos components.

  1. Enviarem correus electrònics a les persones que hagin donat prèviament. Està previst que els correus electrònics s'enviïn entre el 13 de maig i el 3 de juny.
  2. Emetrem banners per als usuaris no registrats a la mateixa Viquipèdia en català i anglès. Les pancartes es publicaran del 3 al 30 de juny.

Abans d'això, tenim previst fer algunes proves, de manera que és possible que vegeu bàners durant 3-5 hores un parell de vegades abans que comenci la campanya. Aquesta activitat garantirà el funcionament de la nostra infraestructura tècnica.

Compartiré amb vosaltres una pàgina de col·laboració de la comunitat, on descriurem més detalls sobre la campanya, compartim alguns exemples de bàners i us donarem espai per participar amb la campanya de recaptació de fons a principis d'abril.

També organitzarem una trucada comunitària, els detalls es trobaran a la pàgina de col·laboració, a la qual podeu fer arribar les vostres preguntes i suggeriments.

Generalment, abans i durant la campanya, podeu contactar amb nosaltres:

  • A la pàgina de discussió de l'equip de recaptació de fons
  • Si necessiteu informar d'un error o d'un problema tècnic, creeu un bitllet de phabricator
  • Si veus un donant en una pàgina de discussió, VRT o xarxes socials que té dificultats per donar, fes-lo arribar a donate at wikimedia.org

Gràcies i salutacions,

Resposta a «Campanya de recaptació de fons de pancartes de la Fundació Wikimedia a la Viquipèdia en català»