Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Leptictidium

Arcan1275 (discussiócontribucions)

No entenc perquè has revertit la meva edició. No has aportat ninguna explicació. El poder legislatiu en la Unió Europea l'exerceix el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea. La Comissió Europea es el poder executiu que elabora i proposa lleis a les dues institucions abans mencionades. El Parlament també s'encarrega de escollir per majoria absoluta a la Comissió, per això en la part de grups polítics vaig posar quins partits tenien la Comissió, quins donaven suport extern i quins eran l'oposició. Dit tot això, t'agrairia que tornés la meva edició. I no és per copiar una versió d'un altre wikipedia, ds perquè tal com està ara és incorrecte la informació.

Leptictidium (discussiócontribucions)
Arcan1275 (discussiócontribucions)

Doncs si et sembla malament just aquella informació, podries editar y corregir només aquella "errada". No et sembla que revertir tot és innecessari, encara sabent que tot altre està bé? Però no sé perquè discuteixo amb un ignorant de la política i funcionament de la Unió Europea, ara se'ls dona l'administrador a qualsevol.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Com he fet constar a l'historial d'edició, he rescatat la poca cosa que era rescatable. No és culpa meva que la resta no ho fos.

Un apunt important que aniràs descobrint a mesura que agafis més experiència en aquest projecte: servidor coneix la Unió Europea bastant millor del que et penses, però la Viquipèdia no va de si tu ets un savi o jo soc un setciències. Va de verificabilitat, és a dir, de poder aportar fonts fiables que sostinguin les nostres afirmacions.

El dia que trobis una font fiable que digui que la presidenta del Parlament d'Europeu perd la condició d'eurodiputada, o una font fiable que digui que hi ha un govern Von der Leyen amb 420 diputats, un suport extern amb 30 i una oposició amb 255, aleshores ja en parlarem, però mentrestant, fes el favor de deixar de repartir carnets d'«ignorant». Bon vespre i bones Pasqües.

Resposta a «Parlament Europeu»