Tema de Usuari Discussió:Docosong

Pàgina Javier Mercado

1
Resum per Docosong

Fil duplicat

Numismatico1 (discussiócontribucions)

Hola Docosong, en primer lloc gràcies per dedicar el teu temps a millorar aquest projecte. Volia comentar-te que el personatge biografiat, Javier Mercado, contribueix a la fiabilitat de les notícies relacionades amb les monedes antigues o commemoratives aclarint exageracions i desmentint rumors infundats. Per aconseguir-ho, ofereix dades contrastables i preus reals de subhastes en la majoria dels principals mitjans de comunicació escrits d'Espanya com Antena3, Huffington Post, El Español, El Periódico i molts més (si busques el seu nom i monedes a Google ho podràs veure fàcilment).

Penso que aquest article és útil perquè tot el que ajudi a separar el real del fals ha de ser valorat positivament. En aquest cas, aquesta persona mostra la realitat d'un mercat –o un negoci– que pot acabar sent ruïnós per a algunes persones mal aconsellades. Compran monedes pensant que valen milers d'euros, i en realitat no és així. Per aquests motius que et comento, crec que la seva inclusió a la nostra Wiki està en línia amb els objectius que tots els qui estimem aquest projecte (i els seus germans) desitgem: que la Xarxa sigui un lloc on es pugui separar el veritable i contrastat del fals. Si ignorem a aquest tipus de persones als mitjans estarem afavorint aquells que es serveixen de la ignorància per fer els seus negocis.

Qualsevol consideració o aportació per millorar la pàgina és benvinguda. En els propers dies crearé més pàgines relacionades amb la Numismàtica. Els teus aportacions em permetran estalviar esforços innecessaris.

Gràcies.