Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Davidpar

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Bona tarda David. Crec que fa uns mesos (potser 3 o 4 anys) em vas ajudar en la millora d'algunes pàgines que m'encarrego de revisar. Avui he estat revisant i resumint la pàgina d'Arturo Gaya Iglesias perquè fa temps que té un advertiment de que sembla un currículum i jo considero que està bastant ben feta.

Crec que tu ja em vas ajudar una vegada però algú va tornar a posar l'advertiment. Comparant amb moltes altres biografies, em sembla més que correcta. Com podem solucionar això?

Mil gràcies per endavant.

Davidpar (discussiócontribucions)

Crec que heu fet bona feina de descurriculumitzar. He tret la plantilla d'avís, però per una altra vegada, si creus que la feina feta és suficient, pots treure-la tu mateix. Si algú altre no ho veu igual, ja t'ho farà saber.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies David. Per cert, com es treu i es posa aquesta plantilla d'avís? Hi ha articles on l'he volgut posar i no he sabut fer-ho. Llegeix, per exemple, Marcel Casellas. Li cal una millora a fons i he posat una mena d'advertiment, però no sé si ho he fet bé.

Davidpar (discussiócontribucions)

Quan estàs editant, has de clicar 'Insereix'-->'Plantilla' i has d'introduir el nom 'Currículum'. Automàticament queda inserida la plantilla.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies un cop més David. Estic revisant articles de músics dels Països Catalans i em sorpren que la majoria necessiten aquest avís. Creus que és bo anar-ho revisant?

Davidpar (discussiócontribucions)

Sí, és una feina necessària de revisió. Encara que t'encoratjo a anar-los millorant, a banda de posar plantilles :)

Resposta a «Crec que ja no sembla un currículum»