Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Nferranf (discussiócontribucions)

He anat treballant en la pàgina podries revisar si ja sembla més un article de Viquipèdia, si us plau? I podries considerar, a partir de la discussió, no fusionar la pàgina amb l'entitat que atorga els premis? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Núria.

Seguesc vegent l'article massa detallat per ser un article enciclopèdic (ara encara més del que era abans). En la meva opinió, s'assembla més al que hi podria haver a un apartat de la seva web que al que seria un article enciclopèdic.

Tant l'explicació de les modalitats, com la llista exhaustiva dels premiats, com l'explicació del perquè de cada premi em semblen massa enumeratives. Jo faria l'article molt més curt i, depenent del que quedi, crec que el fusionaria amb l'article de l'entitat, en la línia del que fa la Gran Enciclopèdia Catalana.

Nferranf (discussiócontribucions)

Hola Pau, gràcies per les observacions però discrepo del teu parer. No sem sembla adequat fer una selecció del es persones seleccionades per any. Jo crec que ha de ser exhaustiu cada any, i no parcialment. Per altra banda, exposar el motiu del premi em sembla rellevant. He revisat pàgines d'altres premis i no veig que aquest article desentoni tant a la Viquipèdia. A veure si d'altres persones participen a la pàgina de discussió i ho aclarim.

Salut,

Núria

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord en que no estam d'acord.

El problema de comparar uns premis amb els altres és que, molt sovint, no són comparables. Hi ha molts articles enciclopèdics, articles de revistes, monografies, etc. que xerren dels Premis Nobel i en canvi no hi ha tanta informació que xerri d'aquests altres premis. Per força, n'hem de fer un article més curt o, fins i tot, parlar-ne a l'article de l'entitat. Ah, i torn a repetir que precisament això és el que fa l'única enciclopèdia al món que en parla, d'aquests premis.

En tot cas, perquè participin més persones a la discussió, jo ho comentaria a Discussió:Premis Dignitat, que és el lloc on hauríem de tenir aquesta discussió.

AlbertRA (discussiócontribucions)

En aquest darrer punt coincideixo amb el Pau: si a l'article s'explica la raó de ser del premi ja es sobreentèn el motiu de reble'l. Tanmateix, és una informació que pot trobar-se en les referències de cada edició i en l'article de les persones premiades.

Nferranf (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies. Si ho trec podem mantenir la pàgina i treure aquestes notes de que es vol fusionar l'article i de què l'article no es enciclopèdic?

Paucabot (discussiócontribucions)

Núria, hauries de continuar la discussió a la discussió de l'article: Discussió:Premis Dignitat. Si arribam a un consens allà, llavors podrem treure els avisos.

Nferranf (discussiócontribucions)

Hola Pau, no veig que ningú hagi escrit a discussió. Per part meva és que no sé què mes puc afegir al que ja he dit i ja he editat la pàgina seguint les teves indicacions...

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja he creat la pàgina de discussió. Per demanar més opinions, pots usar la Taverna.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Es podria fer una única taula amb els guardons a l'esquerra i les edicioms per anys a la part superior amb els guardonats a sota.

Paucabot (discussiócontribucions)

O simplement una taula amb any i guardonats per fila.