Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Isurus88 (discussiócontribucions)

Atenció: Si veieu alumnes meus editant articles durant el curs acadèmic, si us plau tingueu la mateixa paciència i saber fer que tots els viquipedistes hem valorat en els nostres inicis i durant les nostres primeres equivocacions. Ningú neix après i encara menys durant l'etapa formativa i per fer divulgació científica en una llengua minoritzada i encara en procés de normalització.

És increíble que tingueu el paragraf anterior en la vostra informació, i que després digueu paciència i tal. Quan no n'has ofert cap a varis usuaris. Diu molt de tu. Despectivament clar.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Context: Tema:Y6cu3zs2viojr3od. Els meus alumnes a la Universitat creen articles en un marc pedagògic i dins del context avaluatiu d'una assignatura per a millorar la cobertura d'un tema que no té prou contingut en català.

Tu has insistit contínuament que la teva intenció és exigir a un viquipedista que reactivi un rànquing d'edicions perquè puguis fer-ne, quantitativament, com més millor i pujar posicions ràpidament en la llista de viquipedistes més actius. Parar-te els peus contra això, que està a les antípodes de la missió del projecte, no té res a veure amb la paciència que comento al meu perfil i que cites. Per tant, celebro que digui "molt de mi" i que afortunadament altres administradors t'hagin advertit també de possibles blocatges per manca de viquietiqueta.

Isurus88 (discussiócontribucions)

No he exigit res, he demanat. No a un usuari en concret, sino a tota la wiki en català. Et deus haver descuidat de llegir que el que diu és despectiu i negatiu, i que això si que perjudica la wiki Cat. Això= el fet de no ajudar ni resoldre el que he demanat, suplicat i implorat. He ficat el símil Dels metges quan se'ls demana ajuda i no la fan per acció o omisió del socors poden passar a ser Assassins. Aquí igual. I de això en treus pit i te'n orgulleixes? Increíble, vergonyos, quans adjectius i veritats podría deixar-hi que compartarien el blocatge, quan el que és digne de blocajar és la vostra activitat o al contrari falta de ella i inactivitat. Sí no entens o vols entendre el símil i la omisió a la que estic obligat per falta (prohibició, amenaça de viquietiqueta) de paraules "entre linies" també és indicatiu de algo ... Salut i temps Pd: per cert això tb fa aumentar el nombre de edicions. Al ser una parrafada tan larga hauria de anar per nombre de caracters no per edicions.

Resposta a «Ajuda. I tu escrius això?»