Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Sobre la indiferència

Marti.bdb (discussiócontribucions)

Hola Pau, em sap greu que hagis passat olímpicament de la discussió/debat que s'ha fet a la taverna i més sabent que es tracta del problema dels articles amb avís FVA, tema del qual tu em vas demanar que em repensés el fet d'haver-lo deixat en el seu moment. Vaig pensar-m'ho i vaig acceptar tornar-ho a mirar perquè és un problema que creix de forma constant i que quan abans ens poséssim les piles millor. Vaig mirar-me més detingudament les normes i vaig intentar fer un criteri que pogués ser acceptat de forma més o menys general. Malauradament no ha estat així. Posar-me a treballar en aquest tema em supera de molt.

Del debat que s'ha fet i que no has dit res, ara ja m'és igual el que facis, crec que queden paleses diverses mancances a la normativa actual de la Viquipèdia, tant pel que fa als avisos que es posen on no s'han de posar, els possibles conflictes o opinions diverses que hi pot haver en quant a Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida, normatives que deixen massa marge d'interpretació o normatives que alguns viquipedistes es passen per on volen, argumentant així que "Els microarticles no molesten. Si no són útils, ningú els visitarà i llestos." Per la mateixa regla de tres qualsevol article autobiogràfic no molestaria tampoc perquè si algú no té certa rellevancia ningú visitarà l'article i llestos. Però almenys espero que estiguem d'acord en que aquesta forma d'actuar és antienciclopèdica i va totalment en contra de la qualitat d'aquesta enciclopèdia.

Ja tinc clar que no em repensaré tornar a posar-me en aquest tema, de fet he arribat a un punt de saturació mental que em demana prendre'm col·laborar a la viquipèdia de forma més tranquil·la. La sensació de frustració quan et trobes amb un mur quan la teva intenció és ajudar es fa difícil de gestionar. Està molt bé que tothom pugui dir la seva però cal adaptar-se a cada situació i utilitzar el sentit comú, no adaptar una postura i quedar-se immòbil. Tampoc vull allargar gaire aquest missatge, simplement fer algunes reflexions. Perdó pels parrafots.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ei, hola, Martí. No he passat olímpicament del tema. L'he llegit, però no he trobat gaire què hi podia aportar. S'ha convertit en un fil massa dispers i que serà difícil arribar a qualque conclusió.

El que sí que vaig trobar estrany és que després d'interpel·lar-me a la meva pàgina de discussió i jo respondre't, no em contestassis.

Ja et vaig dir que aquest tema era molt més complex del que semblava i que no és fàcil de simplificar. Cada article és un món i cada viquipedista també.

Cuida't. Això és molt més important que "arreglar" la Viquipèdia.