Vés al contingut

Usuària:Núria Florensa Adell/Capità Planeta (personatge)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El Capità Planeta és un personatge titular a la sèrie de televisió El Capità Planeta. David Coburn li posa veu en la sèrie original, Francesc Fenollosa en la versió valenciana del Canal Nou i Oriol Rafel en la catalana de TVC.

Al començament de la sèrie, Gaia reuneix un grup modern de persones de diverses nacions, els planetaris. Quan els planetaris moderns, en situacions que no poden resoldre sols, combinen els seus poders per convocar el guerrer elemental, aquesta encarnació pren l'aparença d'un superheroi, que pren el nom de "Capità Planeta". Una vegada ha fet la seva feina, el Capità Planeta retorna al planeta amb el missatge "El poder es vostre!". Tot i que normalment només apareix per resoldre els conflictes més greus, en algunes trames es mostra la seva existència entre aquests moments. El Capità Planeta mostra un irònic sentit de l'humor i amb freqüència utilitza jocs de paraules burlant-se dels personatges dolents. who is a holographic superhero android that possesses all of their powers magnified. such as when he was summoned while Kwame and Ma-Ti were in space, with the result that the energy from their rings that created Planet could not return to its source, resulting in Planet being forced to operate on a human level, such as requiring a crowbar and handcuff keys to rescue the rest of the team.

Altres Aparicions

[modifica]
  • A South Park: el Capità Planeta apareix en l'episodi com Imagination Land III (de 2007).
  • A Robot Chicken: el Capità Planeta i els seus planetaris van ser una paròdia en l'episodi Hurtled from a Helicopter into a Speeding Train (de 2012).
  • El Capità Planeta va tenir una nova aparició, aquesta vegada com a personatge convidat en la sèrie animada de 2017, OK KO! Let's Be Heroes.

Videojocs

[modifica]
  • Captain Planet (LCD - 1991)
  • Captain Planet and the Planeteers (NES, AMI, ZX - 1991)
  • Captain Planet and the Planeteers (Sega GEN - 1993)
  • Cartoon Network: Punch Estafi Explosion (3DS, X360, WII, PS3 - 2011)

Referències

[modifica]


[[Categoria:Personatges de dibuixos animats]]