Vés al contingut

Usuari:Arbolarius/Juanjo Fuster

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Juanjo Fuster (nascut en 1971) és un artista i blocaire en el camp de la fotografia paisatgística. És conegut pels seus viatges fotogràfics difosos en mitjans digitals.

Ressenya biogràfica[modifica]

Infància[modifica]

Juanjo Fuster va néixer el 17 de maig de 1971 en la localitat de Flix, Tarragona.

Primers treballs[modifica]

Dels 22 als 26 va estudiar disseny gràfic en la Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. En aquest període, es va començar a formar en la fotografia i la música. El seu primers passos van ser en al camp del dibuix i la música, realitzant exposicions i actuacions musicals.

Etapa segona[modifica]

Amb l'arribada de la fotografia digital, va perfeccionar els seus estudis de fotografia i abandona les seves facetes de músic i dibuixant.

Etapa actual[modifica]

Compagina el seu treball com a dissenyador amb les seves accions fotogràfiques i viatges que mostra a través de les seves xarxes socials. Aquest canvi va arribar a partir de guanyar el premi Catalunya Experience (2013) de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, que li va portar a realitzar el seu primer Press Trip de fotografia i viatges.

Producció Musical[modifica]

Producció Fotogràfica[modifica]

L'artista es caracteritza per les seves fotografies de paisatges naturals, capvespres, la llum portada a la màxima intensitat, reflexos, colors brillants. En les entrevistes sempre diu que vol que l'espectador senti el mateix que ell davant del paisatge per primera vegada.

Enllaços externs[modifica]

[[Categoria:Fotografia]]