Usuari:Christian Mas Garcia/2 of Amerikaz Most Wanted

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de cançóChristian Mas Garcia/2 of Amerikaz Most Wanted

"2 de Amerikaz Most Wanted" és una cançó de West Coast hip hop escrita per [[2Pac], Snoop Doggy Dogg i Daz Dillinger per al doble de 1996 de 2Pac àlbum All Eyez on Me . La cançó és un duet interpretat per 2Pac i Snoop Dogg. "2 of Amerikaz Most Wanted" va ser llançat com single promocional i va ser el segon senzill de l'àlbum després de "California Love". La cançó va arribar al número 46 a la cartellera americà de Billboard (Billboard)] Hot R & B / Hip-Hop Airplay. <Ref name = USR & BAir> «[http: //www.billboard.biz/bbbiz/charts/chart-search-results/singles/3023720 Hot R & B / Hip-Hop Airplay - Data d'emissió: 1996-06-08]» (requereix registre). Billboard. Prometheus Global Media. [Consulta: 3 juny 2012]. </ ref> La cançó conté una interpolació de " The Message "de Grandmaster Flash i The Furious Five i" Radio Activity Rap (Let's Jam) "de MC Frosty i Lovin 'C.

"2 of Amerikaz Most Wanted" va ser inclòs més endavant en l'àlbum de [2] Greatest Hits en 1998. També va aparèixer un remix de la cançó a l'àlbum Nu- Mixx Klazzics]] el 2003.

Vídeo musical[modifica]

El video va ser dirigit per un dels socis productors de [[2Pac], Gobi M. Rahimi i va ser filmat quatre mesos abans del September 1996 shooting. El preludi de la cançó mostra una paròdia de Biggie Smalls ("Piggy") i Puff Daddy en discussió amb Shakur sobre el Rodatge de novembre de 1994. L'inici de l'escena on Tupac parla a Biggie es refereix a la pel·lícula Scarface (1983) | Scarface]] on Tony [[Tony] Tony parla al seu presumpte assassí abans de disparar-lo.

Aparences[modifica]

La primera línia de Snoop en la cançó, "Em guardo la mà a la meva pistola", perquè em van aconseguir a la carrera "és una referència a" The Message "de Grandmaster Flash.

Va ser la cançó final realitzada en directe per Snoop Dogg i 2Pac (en la seva última actuació gravada) a la House of Blues el 4 de juliol de 1996. El concert es va estrenar en el [ [Live in the House of Blues (àlbum de Tupac Shakur) | Live in the House of Blues]] en 2005.

Aquesta cançó va ser interpretada per Dr. Dre i Snoop Dogg com a homenatge a 2Pac al 2000 Up In Smoke Tour. El rendiment incloïa una mostra del vers de 2Pac.

El 15 d'abril de 2012, la cançó es va tocar al Festival de Coachella amb Snoop Dogg fent un holograma de 2Pac.

La cançó apareix al primer episodi de la sèrie de TV Gang Related .

La cançó es va tocar al Biopic de 2Pac, All Eyez On Em "(2017) amb 2Pac i Snoop a l'estudi gravant la cançó.

Personal[modifica]

Enginyer: Dave Aron

  • Enginyer: Rick Clifford
  • Enginyer assistent: Alvin McGill
  • Barreja: David Blake
  • Amb (Rap): Snoop Doggy Dogg

Gràfics[modifica]

Gràfic (1996) Posició màxim i posició