Usuari:Christian Mas Garcia/Raymond Washington

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaChristian Mas Garcia/Raymond Washington

Raymond Lee Washington (14 d'agost de 1953 i 9 d'agost de 1979) va ser un nord-americà gàngster americà, conegut com el fundador de la banda Crips Los Angeles, Califòrnia.[1] Washington va formar els Crips com una [[banda de carrer] menor a finals de la dècada de 1960 a la zona de Los Angeles, al sud de Central, convertint-se en un prominent [ cap de la delinqüència]]. En 1971, Washington va formar una aliança amb Stanley Williams, establint als Crips com la primera gran banda afroamericana de Los Angeles, i va ser un dels coadministradors. . El 1974, Washington va ser condemnat per robatori i va rebre una condemna de cinc anys de presó, durant el qual el seu lideratge i influència en els Crips es va reduir.

El 9 d'agost de 1979, Washington va ser assassinat en un drive-by shooting poc després del seu alliberament de la presó.[2]

Biografia[modifica]

Primers anys[modifica]

Raymond Lee Washington va néixer a Los Angeles, California, el 14 d'agost de 1953, el més jove de quatre fills a Violet Samuel i Reginald Washington.[3] Els seus pares separada quan tenia dos anys , i va ser criat per la seva mare i padrastre va créixer al East 76th Street, entre l'avinguda Wadsworth i la Avinguda Central a Los Angeles, South Central LA Central.[1] Washington tenia un mig germà, Derard S. Barton, del segon matrimoni de la seva mare.

Segons els veïns de Washington, va desenvolupar una afinitat per combatre el puny com a adolescent, i va estar constantment en problemes amb el Departament de Policia de Los Angeles per diversos delictes. La mare de Washington es cita dient: "Raymond era un bon noi quan era un nen." Raymond no va sortir del seu camí a la lluita ni a fer alguna cosa dolent, però si algú venia a ell, ell es protegia. ben construït. Va intentar protegir la comunitat i mantenir als nois dolents. Però al cap d'un temps, cada cop que mirava, la policia venia a la casa a la recerca de Raymond ".[1] Alguns els veïns van recordar a Washington de manera diferent: Lorrie Griffin Moss, que es trobava al carrer de Washington a l'E 76th Street, va dir: "No tinc moltes coses per parlar de Raymond. Raymond era un matón. Un bully muscular. No permetria que algú de fora del nostre barri ens molesti. Ens molestaria. Raymond podria ser molt significatiu. "[1] Un amic va declarar que Washington era un bon jugador futbol americà, però mai va participar com a membre de l'equip esportiu escolar a causa dels seus baixos graus. Washington va ser expulsada repetidament de les escoles, resultant en transferències freqüents, assistint a [[Locke High School], John C. Fremont High School, una escola alternativa adjunta a [ [Washington Preparatory High School]] i Fairfax High School (Los Angeles) al barri Fairfax District prop de West Hollywood .

Participació de les bandes[modifica]

A la fi dels anys seixanta, hi va haver un augment dramàtic en la delinqüència juvenil a Los Àngeles, particularment al barri de Watts del Sud Central. Crime wa


  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Krikorian, Michael. «[https: //web.archive.org/web/20080101051326/http: //www.laweekly.com/news/news/tookies-mistaken-identity/48/ Tookie's Mistaken Identity: En el rastre del veritable fundador dels Crips]». LAWeekly.com, 14-12-2005. Arxivat de l'[http: //www.laweekly.com/news/news/tookies-mistaken-identity/48/ original] el 2008-01-01. [Consulta: 6 gener 2008].
  2. Alonso, Alex A. [http: //www.streetgangs.com/crips/deathcertificate Certificat de defunció de Raymond Washington]. Los Angeles: streetgangs.com, 9 d'octubre de 2010.  < / ref> <ref name = bio> Fortier, Zach. [https: //www.amazon.com/Raymond -Washington-authorized-biography-original-ebook / dp / B00RUQEP6M I am Raymond Washington]. SSP, 2015-02-09, p. 159-160 and Picture 8-4. ISBN 0692359877. 
  3. Índex de Naixement de Califòrnia, nom: Raymond Lee Washington, Data de naixement: 14 d'agost de 1953 i 8 de setembre de 1953, Gènere: Mascle, Donzella de la Mare: Samuel, Comtat de naixement: Los Ángeles.