Usuari:Coet/wikistorm/Vextris

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Els Vextris són un joc d'eines per a l'interfície d'usuari que faciliten diverses tasques. Fa servir jQuery i tot un conjunt de biblioteques javascript del propi Mediawiki que permet adaptar-se als diferents navegadors.

Escrutini[modifica]

L'escrutini és l'eina que fa un recompte de vots a la pàgina Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes. En carregar-la hi apareixerà al menú lateral esquerre al final de la secció Comunitat un enllaç que ens durà directament a la pàgina.

En clicar sobre els títols de les seccions apareixerà un diàleg (popup, finestra emergent) amb el resum de les votacions en curs.

Per a cada article proposat hi haurà un enllaç. En clicar a l'enllaç ens desplaçarem cap a la secció i podrem comprovar que el recompte és correcte. A més, a sota, hi apareixerà el recompte ampliat amb els botons per dur endavant les accions que es poden realitzar segons el resultat depenent dels vots obtingut i del temps des que es va proposar.

L'objectiu d'esta eina és realitzar totes les tasques de manera automàtica, això sí, la responsabilitat de les accions preses recaurà únicament sobre l'usuari que active les accions.

Possibles accions que es poden realitzar:

  • eliminació de la plantilla {{esborrar1}} de la pàgina
  • publicació dels resultats a la discussió.
  • supressió de la pàgina si es tenen els permisos o inserció de la plantilla {{supressió}}
  • ...

Qui pot fer-ne ús[modifica]

Qualsevol usuari registrat que haja intervingut en la votació, per precaució s'exigix un mínim de ... edicions, tal com diu la política establerta.

Limitacions[modifica]

Actualment l'eina no avalua la validesa dels vots.

Millores[modifica]

  • Avaluar la validació dels vots