Usuari:Ecguab

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Fa 5 anys, en el meu primer viatge a Polònia

Soc l'Eduardo César Galobardes, Doctor en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor en els estudis d'Enginyeria Informàtica de la mateixa universitat.

El meu àmbit de recerca és la modelització del rendiment de les aplicacions paral·leles i la creació d'eines d'anàlisi i sintonització automàtica d'aquest tipus d'aplicacions.[1]

Com a docent, participo en assignatures de primer curs, d'especialització i de postgrau. En particular, l'assignatura d'especialització en la que participo s'anomena Còmput d'Altes Prestacions i gira al voltant del mon de la programació de sistemes paral·lels. Fent aquesta assignatura he pogut veure que els continguts de la Viquipèdia sobre conceptes associats al Còmput d'Altes Prestacions són, en general, molt limitats i no es mantenen actualitzats.

Com a conseqüència, els responsables de l'assignatura hem decidit que, com a part de les activitats de l'assignatura, cal retornar a la societat part del que d'ella rebem en forma de coneixement per a tots. Així, a partir del curs 2016-17 començarem a treballar en la creació i manteniment de continguts relacionats al Còmput d'Altes Prestacions en català.

Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Viquipedistes per llengua
  1. «Eduardo César». ResearchGate. [Consulta: 6 octubre 2016].