Vés al contingut

Usuari:Edu3

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'Edu3.cat és un portal de ràdio i TV educatives per Internet que va néixer el 27 d'octubre del 2007 fruit d'un conveni de col·laboració entre la CCMA. i el Departament d'Educació.

El portal Edu3.cat ha estat pioner a l'estat espanyol en l'oferta educativa per Internet i s'està posicionant com un portal de referència de TV i Ràdio educatives a nivell europeu.

El fons del portal l'integren materials de Televisió de Catalunya , Catalunya Ràdio, del propi Departament d'Educació i d'altres ens. Actualment compta amb més de 5.500 audiovisuals integrats i catalogats segons el currículum, i faciliten el seu ús per a la comunitat educativa.

El desembre del 2007 es va atorgar el guardó Premi Zapping Valors al portal Edu3.cat.

El portal Edu3.cat incorpora un cercador propi amb cerca avançada.Aquesta us facilita la cerca curricular, per suport i per paraules.

La zona de professorat ofereix serveis especialitzats per al professorat i els professionals del món educatiu.


L'Edu3.cat us proposa participar des de diferents espais:contribuir amb els vostres enllaços, participar al bloc, inserir els ginys als vostres portals o blocs, aportar les experiències educatives(per a usuaris identificats.

Entre d'altres properament es publicaran les primeres guies didàctiques de suport al professorat elaborades per especialistes en la matèria(sèrie Àlia) i dues guies inèdites sobre programes d'africanisme i dibuix naturalista amb l'autoria del prestigiós Sabater Pi,catedràtic emèrit de la UB i etoprimatòleg català.

Disposeu d'una bústia de 24 hores al servei de tots els usuaris per enviar-nos els vostres dubtes i suggeriments.També trobareu àrees específiques de suport i una sèrie de vídeotutorials per ajudar-vos en diversos programaris educatius.

El portal Edu3.cat ha estat catalogat per personal docent especialitzat en un fons compartit per la UE i integrat en cercadors especialitzats.Des del cercador Merlí del Departament d'Educació podreu localitzar el fons del portal i d'altres recursos educatius relacionats.

L'Edu3.cat col·labora amb les universitats catalanes, ha rebut materials de divulgació científica facilitats per la Universitat Autònoma de Barcelona UABcom ho és el programa "Neo" i "3 qüestions".El fons disposa de materials específics cedits per la UBi properament estrenarà coproduccions.

A finals del 2008 el CERN de Suïssa ha cedit el seu fons audiovisual per a ser integrat a l'esmentat portal.

L'any 2009 es signarà un acord amb l'Agència Catalana de Protecció de Dades per col·laboracions diverses, entre d'altres la difusió d'una sèrie noruega amb material audiovisual adreçat als pares sobre la protecció dels infants i adolescents a la xarxa.

Edu3.cat

Catalunya Ràdio

TV3

TV3 Vikipédia

CCMA

Departament Educació

[Consulta activa 10/03/2009]