Usuari:ElCread/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
EDITEU A CONTINUACIÓ -->
Infotaula de personaMary Lou
Biografia
NaixementEsplugues de Llobregat, Barcelona Catalunya Catalunya
Activitat
Activitat2012 - actualitat
GènereRock Alternatiu

Pop Punk Punk Rock

Punk

Mary Lou és un grup de Rock alternatiu i Punk Rock format a Esplugues de Llobregat (Barcelona) al 21 d'Abril de 2012. La seva abreviació és ML (com es pot observar en la Epiphone Les Paul Junior blanca del seu guitarrista). Esta compost per Xavier Miñarro (veu), Guillem Segura (guitarra i vocals), Josep Maria "Fruter" Serrano (baix i vocals) i Dídac Gascón (bateria). El nom del grup, Mary Lou, prové, curiosament, d'una broma. Xavier Miñarro toca l'ukelele i en va compar un que portava llibret d'instruccions, el llibret en qüestió estava escrit per una tal Mary Lou. Els membres del grup van començar a bromejar amb el nom, i finalment, aquest es va escollir com a nom oficial del grup.

Història[modifica]

Formació (2012)[modifica]

Tres dels membres del grup, companys d'escola, es van adonar de què compartien uns mateixes gustos musicals, i és així com formen un projecte musical, el qual en un futur, serà Mary Lou.

Els tres membres inicials del grup, Xavier Miñarro, Guillem Segura i en Fruter es van posar en contacte amb un bateria per al grup, Dídac Gascón, formant així, definitivament, el grup: Mary Lou.

Primera maqueta: The Loser's World[modifica]

Influenciats per grups com The Ramones, The Offspring, Green Day o White Stripes van tocar les seves primeres cançons en públic, les quals eren covers d'aquests grups o semblants. Però degut a què el seu esperit creatiu i d'autosuperació anava amb molta força, no van trigar gaire a produir la seva primera maqueta: The Loser's World.

The Losers World va ser presentada en un concert a l'institut on estudien tres dels membres. En el concert en qüestió van ser tocades per primer cop <<Stormy Night Blue>> , <<Love For Destruction>> i <<Sweet Ice>>. Posteriorment van ser carregats al facebook de la banda uns vídeos d'assaigs de cançons d'aquesta mateixa màqueta.

Finalment la maqueta ja oficial va ser llançada el 10 de setembre de 2012.

Actualitat i concerts[modifica]

Actualment, el grup ha tocat en sales de gran valor, com la Sala Razzmatazz de Barcelona (2 i 3). També a llocs com el casal dels joves de Sant Just Desvern i inclús al pati de l'escola Isabel de Villena. Ha participat en concursos, com el gran Big Cast Live, i el próxim 22 de Juny d'aquest mateix any, tocaran a la sala KGB de Barcelona, en el projecte musical de KDN, un productor musical que va contractar a la banda després de veure'ls actuar en les semifinals del Big Cast Live, a les sales Razzmatazz 2 i 3 de Barcelona.

Influències[modifica]

Com ja ha estat citat anteriorment, Mary Lou, ha estat influenciat per grups de l'estil dels Ramones, The Offspring, Green Day, The White Stripes i blink-182. Fins i tot es podria afegir que tenen un toc semblant al del grup Nord Americà Thirty Seconds To Mars, és a dir, al escoltar determinades cançons de Mary Lou pot recordar-te a 30 Seconds To Mars.

Membres[modifica]

  • Xavier Miñarro
  • Guillem Segura
  • Josep Mª "Fruter" Serrano
  • Dídac Gascón

Discografia[modifica]

Maquetes[modifica]
  • 2012: The Loser's World

Referencies[modifica]

  1. Entrevistes al grup.
  2. Documents oficials facilitats pels membres del grup.

Enllaços Externs[modifica]