Usuari:Grau Pepe/Slither.io

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Grau Pepe/Slither.io

Slither.io[1] És un joc de navegador desenvolupat per Steve Howse. Els jugadors controlen una serp avatar, la qual consumeix pilotetes multicolors d'altres jugadors, i uns que naturalment reapareixen en el mapa en el joc per créixer dins mida. L'objectiu del joc és fer créixer la serp y fer-la la més llarga del servidor. Slither.io És similar dins concepte al popular 2015 joc de web Agar.io I és reminiscent de la Serp de joc d'arcada clàssica. El joc va créixer dins la popularitat que segueix la seva promoció entre diversos usuaris de YouTube prominents com PewDiePie. Una versió mòbil del joc per Android[2] va ser alliberat damunt 27 de #març de 2016, i va coronar el App Botiga poc després del seu alliberament.

Gameplay[modifica]

L'objectiu del joc és per controlar i moure una serp (o un cuc a la majoria de jugadors) al voltant d'un colored àrea, menjar pilotetes per obtenir massa, derrota i consumir altres jugadors per créixer el més gran i més llarg en el joc. Si la serp del jugador el cap col·lideix a una part d'una altra serp, el jugador perd el joc i ha de començar per damunt. El cos de l'avatar vençut converteix en brillant, brillant pilotetes per altres jugadors per consumir. Aquestes pilotetes que queden de "la mort" d'un avatar correspondrà al color de l'avatar ell. Pilotetes també spawn d'altres avatars de serp. Per prémer el bar espacial o clicking el ratolí, el jugador pot activate "mode d'impuls", el qual causa l'avatar per sol·licitar. Quan un jugador utilitza "mode d'impuls", la serp perd la massa que causa la mida per encongir de la serp lleugerament. La massa que és perduda de l'impuls apareix com a línia de punts on l'impuls va ser utilitzat. Aquesta característica és útil a outmaneuver i adversaris de derrota. El drawback és que l'avatar perdrà alguna longitud mentre sent velocitat-va augmentar.

Hi ha una frontera que limita avatars dins del tauler de joc circular. Si una serp copeja la frontera, el jugador perd el joc, però no convertirà en el aforementioned pilotetes. Una estratègia bona per derrotar i consumir els enemics és per coiling i així atrapant-los dins la serp del jugador , dirigint a la mort "inevitable" dels adversaris. Segons el app descripció en l'Apple App Botiga, el jugador amb la serp més gran al cap del dia aconsegueix per enviar un "missatge de victòria" al món.

Pells[modifica]

Hi ha diversos default pells, cadascú un un color sòlid diferent, a l'atzar escollit quan el jugador uneix el servidor. Els jugadors poden escollir a customize els aspectes de la seva serp utilitzant pells fetes per encàrrec amb dissenys únics incloent-hi la bandera americana i pells amb motifs i els colors que representen famós YouTubers, com Jacksepticeye i PewDiePie. Per tal de unlock pells fetes per encàrrec, els jugadors han de compartir el joc damunt Twitter o Facebook que utilitzen els enllaços externs trobats en la pàgina web.

Protocol[modifica]

Els usos de joc WebSockets per comunicar amb el servidor, un protocol de latència baixa codified en l'HTML5 estàndard i donat suport per tots els navegadors importants. Pel que fa a això, és similar a altres jocs que inclouen Agar.io.

Recepció[modifica]

El joc va assolir la part superior del App gràfics de vendes de la Botiga en la categoria de programari lliure en regions incloent-hi els Estats Units i el Regne Unit. Patricia Hernandez de Kotaku va dir que les barreres baixes del joc a entrada i semblança a Agar.io Va explicar Slither.io popularitat. Va anotar el ritme ràpid del joc . Boing Boing Va comparar el mecànic de nucli del joc a allò del 2009 joc Osmos. Brandt Ranj D'Empresarial Insider va dir que malgrat lagging fortament a temps, Slither.io És molt entretenint.

Referencies[modifica]

  1. «slither.io on the App Store». App Store. [Consulta: May 6, 2016].
  2. «Android».