Usuari:Irene Bordoy García

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Escola Mata de Jonc

Som una alumna de l’Escola Mata de Jonc. Actualment, em trob en el curs 4t d'ESO, estic participant en el Viquiprojecte: Física i química/23-24, estaré ajudant el màxim possible.


Dia 1: He creat la meva pàgina d'usuari i he posat el meu nom a la llista de participants del Viquiprojecte:Física i química/23-24. Avui no he pogut editar res encara, he fet proves amb la pàgina del meu usuari i he après a posar fotos i enllaços m'agradaria millorar-la més. També he cercat les pàgines d'alguns artistes que m'agraden per veure per on puc començar a editar el pròxim dia per continuar practicant.


Dia 2: He estat mirant els articles d'alguns artistes que m'agraden, així com d'altres coses en general. Després ja he començat a treballar amb el tema de la meva pseudociència. He començat llegint l'article sencer de l'aiurveda, sincerament m'ha parescut que estava molt complet i no li faltava pràcticament res, per la qual cosa m'he dedicat a corregir algunes petites faltes, posar enllaços en blau i canviar algunes paraules per altres més comprensibles.


Dia 3: Avui ja he deixat de costat les edicions per practicar i que no tenguin a veure amb el tema principal (la pseudociència). He començat directament amb l'article de l'aiurveda, l'he tornat a llegir i a pensar en quina informació puc afegir. Finalment, he contrastat la part de l'article on xerra de l'harmonia i l'ordre (cosa molt important a l'aiurveda), he afegit un paràgraf més i he modificat un poc la resta de text perquè quadri completament amb el nou que havia posat, també, ja que l'article principal de l'aiurveda no explica res sobre que són i quina importància tenen els doshas (cosa molt important dins l'hinduisme) he creat un nou article sobre aquests, però encara no he pogut redactar-lo.


Dia 4: Avui he començat amb l'article dels doshas, és el meu objectiu per avui. M'he dedicat a cercar informacions sobre aquests a diferents fonts, el nostre treball sobre l'aiurveda i també he consultat els seus articles en altres idiomes, alhora, anava afegint la informació. També he inclòs una única foto que explica la relació entre els elements i els doshas, així com diversos enllaços, no he pogut acabar, però crec que he avançat bé en la feina i en queda poc.


Dia 5 (estudi): Avui m'he proposat acabar tot l'article dels doshas. He començat llegint lo que ja tenia i he continuat cercant informació i contrastant la que ja tenia. Finalment, he acabat amb tota la informació, he llegit tot i he començat a posar enllaços, en últim lloc, he posat les fonts i he assignat categories a l'article, realment estic contenta amb el resultat. Per acabar he llegit tot (tant l'article de l'aiurveda com el meu que he creat dels doshas) i crec que els dos estan bastant bé, no tenc pensat fer cap altra modificació dins del tema encara que sempre serà interessant aprendre i escriure coses noves.