Usuari:Jvjordi1/Nintendo 2DS

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula equipament informàticJvjordi1/Nintendo 2DS
Nintendo 2DS

La Nintendo 2DS és una consola portàtil de videojocs desenvolupada per Nintendo. Anunciada el 28 d'agost de 2013 i que s'estrenà a Amèrica del Nord, Europa, i Austràlia el 12 d'octubre de 2013 (i al Japó el 27 de febrer de 2015), la 2DS és una versió de nivell d'entrada de la Nintendo 3DS amb una nova "taula" - com el disseny (en lloc del disseny de la coberta utilitzada pels seus precursors) i cap funcionalitat 3D acte estereoscòpica.

Història i desenvolupament[modifica]

Nintendo va donar a conèixer oficialment el 2DS el 28 d'agost 2013 a través d'un comunicat de premsa. Membres de la premsa van tenir l'oportunitat de provar el dispositiu en privat abans de l'anunci.

Segons el president de Nintendo of America Reggie Fils-Aime, la 2DS s'adreça principalment a un públic més jove que el de la 3DS, especialment, els menors de 7 anys d'edat, a qui Nintendo havia informat vagament a no utilitzar el mode 3D ​​de la 3DS a causa del potencial de preocupacions sobre la salut de l'ull (encara que la validesa de les afirmacions de Nintendo van ser interrogades per experts en visió, i considera que és possible per raons de responsabilitat). L'objectiu de Nintendo és produir un dispositiu que fos "nou, únic, diferent, i [portar] a més gent en aquesta categoria que ens encanta". Com a tal, la 2DS es va produir a un preu més baix que el 3DS. A Amèrica del Nord es vendrà a 129,99 $, en comparació amb el preu de $169,99 de la 3DS normal.

Com a part d'un esforç de promoció per a les versions finals de 2013 de Nintendo, la Nintendo 2DS, es va presentar en la gira promocional Experiència Nintendo en llocs Simon Malls als Estats Units al llarg d'octubre i principis de novembre, i The Experience Tour Nintendo Holiday Mall, que està previst que passi a partir de mitjans de novembre a desembre a 23 centres comercials dels Estats Units.

La Nintendo 2DS va ser llançada a Amèrica del Nord i Europa el 12 d'octubre de 2013, el mateix dia de Pokémon X i Y. Cada paquet amb una targeta SD de 4 GB i l'adaptador de CA. La 2DS es ven juntament amb l'estàndard 3DS XL i 3DS com un model de nivell d'entrada. En una entrevista a JCast el 31 d'agost de 2013, el responsable del sector de relacions públiques de Nintendo va dir que no hi ha plans del llançament de la consola al Japó, ja que és a Amèrica del Nord i a Europa on hi ha més popularitat".[1] Finalment el 25 de desembre es va publicar l'anunci oficial.

El 7 de desembre de 2013, la Nintendo 2DS es llançà a Corea del Sud, tant en Negre + Blau i Blanc + Vermell, coincidint amb el llançament de Pokémon X i Y a la regió com un pack.[2]

El 30 d'agost de 2015 Nintendo va baixar el preu recomanat de la consola a Amèrica del Nord situant-lo a 99,99$. En cada paquet del joc es podia aconseguir Mario Kart 7 de franc.[3]

Més de dos anys després del llançament nord-americà i europeu, la portàtil Nintendo 2DS arribà oficialment al Japó el 27 de febrer de 2016, i en quatre paquets que tenen els seus propis colors transparent respectivament pel joc que porten preinstal·lat a la SD (de 4 GB): Pokémon Red, Pokémon Blue, Pokémon Green i Pokémon Yellow. Els paquets també porten els extres següents: un codi per baixar en Mew a les versions Red, Blue, Green, Yellow, Rubí Omega, Zafiro Alfa, X i Y (per a aquests quatre últims, el codi expirà el 31 de març de 2016), un mapa de la regió de Kanto, un imant en forma de cartutx de Game Boy relacionat amb el joc Pokémon corresponent, un codi per baixar un dels quatre temes exclusius del menú Home de Pokémon, a més d'un conjunt d'adhesius Pokémon. La botiga Pokémon Center del Japó va tenir aquesta quatre paquets de 2DS a la venda un dia abans del seu llançament oficial, és a dir, el 26 de febrer, i els compradors van rebre de regal un llibre d'arts i un CD de Pokémon.[4] Aquests models es van discontinuar durant el juny de 2016.[5] No obstant, el 15 de setembre de 2016 van sortir sis noves edicions de colors.[6]

Hardware[modifica]

El maquinari intern de la Nintendo 2DS és gairebé idèntic al de la 3DS, amb algunes petites diferències. En lloc de dues pantalles, la 2DS utilitza un panell de visualització d'una sola amb una capa física emulant les mides de les dues utilitzades per la 3DS. A més, la pantalla de l'2DS no és autoestereoscòpica, cosa que elimina la possibilitat de veure contingut 3D o jugar-hi jocs 3D. Tot i això, la 2DS encara té dues càmeres que poden prendre fotografies en 3D, que es poden veure en 3D si es transfereixen a una 3DS. La 2DS només té un altaveu, però el so estèreo encara és disponible a través d'auriculars.

El disseny general del maquinari de la 2DS és una desviació significativa de la de la 3DS, encara que és més o menys de la mateixa mida que la seva predecessora, la 2DS utilitza una forma de "pissarra" en lloc de la forma de petxina de les Nintendo DS i 3DS. Els botons estan col·locats lleugerament més alts que els de la 3DS, i els seus botons laterals són de forma concavada i relativament més gruixuda. El mode d'espera s'activa mitjançant un nou interruptor lliscant.

Serveis i software[modifica]

El programari de la 2DS és idèntic al de la 3DS, sent el suport a característiques com ara connectivitat Wi-Fi (s'activarà a través d'un botó de programari en lloc d'un interruptor de maquinari), StreetPass, i tots els jocs existents llançat per la 3DS i DS.

Jocs[modifica]

Tots els jocs de Nintendo 3DS es poden reproduir a la consola Nintendo 2DS en la manera 2D. Còpies al detall de jocs se subministren en cartutxos patentada anomenada Nintendo 3DS Targetes de Joc, que s'envasen en tenir casos amb instruccions simples. A diferència de les anteriors consoles de Nintendo, el manual complet del programari només està disponible digitalment a través del sistema del menú Inici. Jocs al detall i de només descàrrega també estan disponibles per a baixar a la Nintendo eShop. La consola és la regió bloquejada (programari adquirit en una regió només es pot reproduir en el maquinari de la regió).

Retro-compatibilitat[modifica]

A més del seu propi programari, la Nintendo 2DS és compatible amb la majoria de programari de Nintendo DSI Nintendo DS i. Igual que la DSi, la Nintendo 2DS és incompatible amb el programari de DS que requereix l'ús del port de Game Boy Advance. Les resolucions de visualització original de DS es mostren de manera escalada i estirat causa de la major resolució de les pantalles de la 2DS. No obstant això, si l'usuari manté premut el botó START o SELECT botons sobre el llançament de programari de Nintendo DS, es mostraran les pantalles emulats en la resolució nativa de la Nintendo DS, encara que més petit, amb vores negres.

Edicions[modifica]

Recepció[modifica]

Prellançament[modifica]

Kotaku va considerar que el 2DS podria apel·lar a un determinat nínxol de persones que d'altra manera no comprar un 3DS. [8] NBC News diu 2DS una "peculiar elecció" als jugadors satisfets amb la línia DS, dient que podria prendre "els recursos d'ajudar al seu atribolat contrapart consola de sobretaula, el molt menys reeixida Wii U."

Kotaku que" la falta de suport per a gràfics 3D podria indicar un interès de refredament en els gràfics estereoscòpics ". Avui en compte que alguns jocs que van ser dissenyats amb el 3D en ment no poden ser tan fàcilment poden reproduir sense la funció estereoscòpica. [17] CNET, per la seva banda, va trucar a la consola d'un reconeixement per part de Nintendo que el 3D "és una característica innecessària i potser fins i tot una tàctica error.

Alguns escriptors de tecnologia han expressat la seva preocupació per l'aspecte físic de la 2DS: CNET diu la consola." un lleig molt que qualsevol de Nintendo 3DS ", [14] mentre que TechCrunch va anomenar" horrible. "[23] TechCrunch va expressar la seva preocupació perquè" el format no sembla molt pràctica per als jugadors, especialment als nens amb les mans petites ". [23] No obstant això, aquells que han sostingut la consola generalment han trobat que sigui còmode a la mà. EUA Avui en dia es va referir a ella com "sorprenentment còmode". [17] Kotaku va assenyalar que si bé pot semblar voluminosa, que era agradable per mantenir i fàcil de sostenir amb una mà. Mentrestant, GamesIndustry descriu els controls com "considerablement més còmode que el de la 3DS." [13] Kotaku diu que la qualitat de construcció se sentia bé, mentre el GamesIndustry la consola tenia "plàstic més gruixut, més resistent que la taca de closca, prima de la 3DS, "amb la falta d'una frontissa de l'addició a la durabilitat.

Avui en dia i CNET tant tenien certa preocupació sobre com protegir les pantalles, ja que no hi ha forma de petxina per tancar. [17] [14] [24] GamesIndustry dit El disseny "recorda vagament una unió profana d'un Game Boy, el Wii O GamePad, i un DS". [13] Kotaku diu que els botons de la unitat eren de fàcil accés, i que la col·locació dels botons de la part superior de la consola dirigeix ​​la mirada posada en la pantalla superior. [8] Pis En resposta a informes que els 2DS utilitzen només un desplegament físic dividit emular 2, Kyle Orland d'Ars Technica creu que Nintendo havia perdut l'oportunitat de produir una completa -pantalla de la tauleta del joc amb factor de forma de l'2DS, el que hauria permès als jocs i aplicacions futures per utilitzar tota la pantalla (que s'estima en al voltant d'entre 5 polzades utilitzat per phablets), autoritzen la compatibilitat cap enrere amb els jocs dissenyats per al plegat 3DS i DS, i millorar la capacitat de portar jocs de telèfons intel ligents existents per a la plataforma. No obstant això, Orland també va assenyalar que la introducció d'aquest tipus de producte podria ecosistema de jocs portàtils de fragment de Nintendo per 3DS existent usuaris-i que era massa d'hora en la vida de la 3DS de Nintendo per presentar el seu successor. [15] TechCrunch va cridar l'consola d'una tauleta del joc, encara assenyalar que els jocs de Nintendo són més cars que els dels dispositius mòbils. [23] Kotaku diu la pantalla sembla petita en comparació amb la de la 3DS XL, amb menys espai en pantalla d'altres dispositius electrònics portàtils, com ara consoles de jocs portàtils en competència.

Cridant un "moviment intel·ligent" per redissenyar la 3DS per tal de reduir els costos, Wired va dir que el 2DS podria "[Anem] Nintendo vendre [3DS] a un preu significativament més baix, però amb un marge significativament més gran així ". [25]

Nintendo 1DS[modifica]

Ja que hi ha certa contrarietat amb la 3DS XL, uns "aficionats" han creat el lloc web nintendo1ds.com, on s'explica sobre una suposada consola anomenada Nintendo 1DS. La consola, que sortiria el 12 de novembre, s'hauria de connectar a un televisor per a mostrar-se, tindria el mateix aspecte que una Nintendo 2DS barrejada amb una PlayStation Portable, on tindria una pantalla tàctil.[7] El lloc web va tancar poc després d'estrenar-se; ara hi diu "Fin".[8][9]

Màrqueting[modifica]

Les consoles Nintendo 3DS són les protagonistes d'una campanya llançada per Nintendo britànica, Made for Play, destaca la col·lecció de jocs que es poden jugar en les consoles, pensada per agradar a tots els gustos, com Mario Kart 7 (2011), Yoshi's New Island (2014), New Super Mario Bros. 2 (2012), Mario Golf: World Tour (2014), Animal Crossing: New Leaf (2014), Kirby: Triple Deluxe (2014), Pokémon Art Academy (2014), Pokémon X/Y (2013), Tomodachi Life (2014) i Pokémon Omega Ruby i Alpha Sapphire. Se n'ha llançat un vídeo.[10] Nintendo també va anunciar el Nintendo 3DS & 2DS Made For Play Tour que estarà present en alguns esdeveniments importants britàniques fins al 31 d'agost, que ofereix l'oportunitat d'experimentar de mà aquests jocs. Del 25 al 27 de juliol va estar disponible al Sunderland International Air Show, de l'1 al 3 d'agost al CarFest North (Oulton Park, Cheshire), del 7 al 10 d'agost al Bristol International Balloon Fiesta (Ashton Court Estate), del 15 al 17 d'agost al Lollibop (Hatfield House) i del 28 al 31 d'agost al Bournemouth Air Festival.[11] Els nens poden mostrar si vostè sap saltar tan alt com Mario en l'àrea del Mario's Den, pujar el Bowser's Castle, i fins i tot entrar en un pou en el format de Poké Ball en la secció temàtica de Pokémon per trobar sorpreses ocultes. Altres activitats inclouen una caça als personatges de Nintendo, i extreure lliçons amb el joc Pokémon Art Academy (els millors dibuixos seran exposats en una galeria especial). Com de costum, vostè pot prendre la foto al costat de figures icòniques del món de Nintendo, com Mario, Luigi o Pikachu. Els pares que volen estar ben informats sobre les videoconsoles portàtils de Nintendo poden visitar la Parents Island, en què hi haurà un seguit de títols familiars disponibles.[12][13] S'ha llançat un comercial mostrant els atractius de l'esdeveniment del 25 a 27 de juliol així com els jocs Pokémon X i Y[14] i Yoshi's New Island.[15]

Post-llançament[modifica]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Jvjordi1/Nintendo 2DS