Usuari:Lluispalleja

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Vaig néixer en plena generació X i vaig fer de mal estudiant de disseny gràfic i programació a l’inici de la generació Y . Em dedico en cos, ànima i ment a seguir el treball del meu pare a l’empresa familiar, és així com acabo complementant experiència amb estudis d’administració i direcció d’empresa, i posteriorment vaig iniciar els estudis de màrqueting digital i comerç electrònic. He estat implicat des de fa anys en accions d'àmbit social, empresarial i educatiu, especialment en aquells que s'entrellacen amb la innovació i el redisseny de les estructures de col·lectius o comunitats.

Com a cap d’una organització m’agrada demostrar que cada una de les persones tenen un valor a descobrir, i que cal parar-hi atenció per no perdre’l. I aquest fet m'ha portat a interessar-me i formar-me per a coordinar equips amb les millors eines i aptituds. Des del any 2018 he deixat la meva tasca al capdavant de la empresa i procuro involucrar-me en projectes i actuacions molt més socials.

Em trobareu allà on es valora la meva aportació i procuro i promoc el mateix a les persones en les que puc influenciar, tal i com procuro al #trinxat i al TEDxReus

M’excita el poder dels petits detalls, aquells que provoquen conseqüències banals, i fan que les coses passin d’excel·lents a excepcional.