Usuari:Maiti22/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaB.o.B
Biografia
NaixementNord Americà
Dades personals
Altres nomsb.o.b
Activitat
OcupacióCantants, productor
EstilPop,Rap, R&B
InstrumentVeu, guitarra, sintetitzadors
Artistes relacionatsJessie J , Nicki Minaj , Bruno Mars,Eminem

B.O.B (Bobby Ray Simmons)[modifica]

Va néixer el 15 de novembre 1988 a Estats Units.És raper, cantant i compositor, el seu nom complet és Bobby Ray Simmons Jr és un productor nord-americà de gravació. Tot i que no procedia d'una família privilegiada, BoB ha fet prou bé per si mateix en la indústria de la música i ha amassat una petita fortuna.

Nom Real: Va Neixer: Origen: Ocupació: Discobrafía:
Bobby Ray Simmons al 1986 Nord-Americà Cantant i productor The Adventures of Bobby Ray


Bibliografia[modifica]

Bobby Ray Simmons més bé conegut com a B.o.B va néixer el 15 de novembre 1988 ,va créixer a l'est de Atlanta. Va prendre la decisió d'esdevenir com a cantant de rap en el moment en què estava en sisè grau. No va ser sinó fins que un amic de la família i productor de concerts, Brian "B-Rich" Richardson, li proposés que si millorava el seu rendiment acadèmic, li permetria gravar música en el seu estudi propi. Bobby Ray va buscar el seu estil,fins i tot es va unir a una banda de rap, però les coses no van sortir com esperava i va estar a punt de renunciar a la música per dedicar-se a treballar en un centre comercial i "B-Rich", el seu actual representant, ho va encoratjar a continuar intentant-ho i el jove artista va decidir seguir endavant, no li va ser fácil pero ho va aconseguir. Poc a poc es va anar fent conegut i amb la seva canço " Haterz Everywhere " al 2007 va ser decisiva.

Carrera Músical[modifica]

Va aparèixer a la portada d'XXL revista juntament amb Asher Roth, Charles Hamilton, Kid Cudi, i Wale com "Classe de Hip-Hop dels '09." A l'octubre de 2008, Bob va aparèixer a la portada d'Vibe amb alguns d'aquests joves músics i es va identificar igualment tan prometedors joves. Ha descrit les seves influències com "música dels anys 80, rap, techno, rock, funk, fins i tot doo-wop ... ". El seu àlbum debut, BoB Presents: The Adventures of Bobby Ray, s'esperava originalment per ser llançat el 25 de maig de 2010, però a causa del èxit comercial de la seva cançó "Nothin 'on You", va ser empès fins al 27 abril 2010,El seu àlbum debut compta amb tres senzills: "No em deixis caure" (llançat el 6 d'abril de 2010), "Airplanes" (13 d'abril de 2010) i "Aposta I" (abril de 20, 2010). "Airplanes" compta amb la veu d'Hayley Williams de Paramore, i "Aposto a que" compta amb TI i Playboy Tre. l'àlbum va vendre 84.000 còpies en la primera setmana i va debutar de # 1 en el Billboard 200. Va fer BoB l'artista solista masculí 13 per tenir un àlbum debut al # 1 en la seva primera setmana.


Premis i nominacions[modifica]

-Premis MTV Europe Music Awards. -Nº1 i 2 en el Regne unit i EE.UU -Enregistrament de l'any: “Nothin’ On You” -Millor col · laboració rap amb vocals. -Millor col · laboració de rap. -Millor cançó de rap (premi al compositor). -Millor àlbum de rap:The Adventures Of Bobby Ray — B.o.B .