Vés al contingut

Usuari:Pallares/Linda Hamilton

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


La seva frustració va ser terrible, comença a prendre cocaina. Arribar a ser-ne molt depenent, ella i un amic arriben fins a comprar-ne vint-vuit grams

grammes per « esnifar-los » completament.

« Il y a des drogues qui stimulent l’âme mais la cocaïne en est une qui ferme juste le cœur. C’est vraiment horrible de sniffer des drogues. J’ai arrêté de moi-même mais à un moment j’ai eu peur de devoir rentrer dans un centre de désintoxication. J’étais vraiment en difficulté. »

És verdaderament horrible de sniffer de les drogues. He aturat de mi-mateix però a un moment he #haver por d'haver d'entrar en un centre de désintoxication. Era verdaderament en dificultat. »[1] El alcohol també va ser un problema en aquella època.

Finalment, després de tres anys, Linda aconsegueix renunciar a la tentació de la droga i de l'alcohol.[2]

Matrimoni amb Bruce Abbott (1982-1989)

[modifica]

Rodant la seva primera pel·lícula, T.A.G. – The Assassination Game, Linda Hamilton coneix el seu primer marit, l'actor Bruce Abbott. Es casen en l'any, el 19 de desembre de 1982.

Amb trenta-tres anys, Linda desitja tenir un fill. Després d'haver tingut un torça escorça, es troba ràpidament de nou embarassada i abandona llavors la sèrie La bella i la Bèstia amb la finalitat de consagrar-se a la seva família. El seu primer fill, un noi de nom Dalton, neix el 4 d'octubre de 1989. Poc de temps després del naixement del seu fill, Linda i Bruce es separen. El seu divorci es falla al final de l'any 1989.

Matrimoni amb James Cameron (1997-1999)

[modifica]

@@@##

Després haver acabat el rodatge de Terminator 2 #que Linda comença una relació amb el realitzador de la pel·lícula, James Cameron. En 1992, desitgen engrandir la seva família, però el seu projecte es veu retardat, Linda tenint fet dos torcis escorces. Finalment, el 15 de de , una petita filla, Joséphine Archer, veu el dia. Linda i James es casen alguns anys més tard. El seu matrimoni ha celebrat a Malibu (Califòrnia), el 26 de de

N'abril 2 juliol, Linda descobreix l'aventura extraconjugale del seu marit amb Suzy Amics, trobada durant el rodatge de la pel·lícula Titanic. La parella decideix llavors de separar-se. Al final de l'any, el procediment de divorci ha llançat, els seus différends els retent irréconciliables.

La sortida d'aquest divorci mediàtic costarà car a James Cameron : De després dels tabloïds, Linda hi hauria obtingut un poc menys de 53 milions de dòlars, sigui més de la meitat dels ingressos #que Titanic havien informats a Cameron. Obté igualment la guarda de la seva filla Joséphine, llavors major de cinc anys. Al tribunal, Linda no amaga pas el seu amertume :

« Nous n'avons rien en commun à l'exception de notre fille. C'est vraiment un pauvre type, pauvre et malheureux »

És verdaderament un pobre tipus, pobre i desgraciat ».[3] La parella divorcia oficialment entre final 1999 i començament 2000.[3] Ha #ser sovint informat que el seu entente #continuar d'estar tempétueuse després del seu divorci. No obstant això, al començament de l'any 2001, Linda Hamilton #afirmar amb insistència que les seves tensions feien marxada del passat :

« Les gens seraient surpris de savoir à quel point nous sommes amis. »

»[4]

El seu divorci la tenint molt afectada, Linda queda llavors soltera durant dos anys.[3]

Estil de vida

[modifica]

#El que Linda estima el més, és passar del temps amb els seus nens, Dalton i Joséphine :

« J’aime être à la maison avec eux. C’est agréable d’être pleinement présente, même si être mère célibataire a ses inconvénients. Avant tout, je les ai éloignés autant que possible de Hollywood. Je pense que les enfants ont besoin de parents normaux, ils ne veulent pas de célébrités ou de parents importants. Ils ne les veulent pas différents des autres. »

És agréable d'estar pleinement present, tot i que estar mare soltera té les seves inconvénients. Abans tot, els he allunyats tant com possible d'Hollywood. Pensa que els nens han necessitat de parents normals, no volen de célébrités o de parents importants. No els volen diferents dels altres. »[5]

Linda estima #que no falta de res : « Tinc amics fantàstics, de les relacions profundes, dels nens afectuosos, una comunitat i una Església darrere de mi.{{Citació|J’ai des amis fantastiques, des relations profondes, des enfants aimants, une communauté et une Église derrière moiError de citació: Es tanca el </ref> que manca per una etiqueta <ref>

Notes et références

[modifica]