Usuari:Reivax55/PJ Duncan

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

PJ Duncan és un personatge fictici i un dels protagonistes de la sèrie de televisió Bona Sort, Charlie! que es va estrenar en 2010 en Disney Channel. És interpretat per Jason Dolley.

Personalitat[modifica]

PJ no és molt bo a l'escola tant com la seva germana més jove Teddy. Quan Teddy ho filma pel seu video-diari i li diu a Charlie, "Aquí està el teu germà, PJ, fent la tasca d'avui a última hora com sempre", Ell respon: "Aquesta no és la tasca d'avui! Aquesta és la tasca d'ahir!" Teddy, replica en la càmera, "Hi ha una possibilitat que vosaltres dos podrieu estar en la secundària junts!" ("Study Date"). Ell també té una tendència a menjar molt menjar basura, però aquest costum va canviar temporalment pels malsons recurrents sobre ell enfront dels desafiaments de l'obesitat infantil ("Sleepless in Denver"). Ell és molt apassionat de la seva música. Malgrat la seva falta d'estudiar a l'escola, ell és sobretot molt agradable a qui coneix, especialment les noies. De fet, ell mateix es defineix en "Scary had a Little Lamb," dient: "No m'agrada lastimar a la gent, això és el que sóc". PJ és bastant immadur per a la seva edat, també diu: "Ooh, pastelitos! Yummy yummy yummy!" després de veure els pastelitos en la taula. A més, li encanta els Gurgles, un programa per a nens d'1-3 anys d'edat.

Malgrat haver vist i demostrat com a poc brillant, ha mostrat molts moments d'enginy, creativitat i intel·ligència, la qual cosa implica que té una falta d'interès i esforç, en lloc de ser realment estúpid. També ha mostrat un costat més responsable de la seva personalitat, en diverses ocasions, sobretot en "Return to Super Adventure Land", on ell es nega a continuar cuinant, ja que és el que li fa fallar a l'escola i al seu pare ho ha fet pujar molt de pes.

PJ també li agrada dormir-se primerenc i no li agrada vestir de negre ("Scary Had a Little Lamb"). També està demostrat que és un molt bon cuiner ("Return to Super Adventure Land" "It's ") PJ també va demostrar ser molt bo en la conciliació dels altres ("Story Estafi")

PJ també ha demostrat ser capaç de fer amistat fàcilment amb els altres, inclosos amb dones de mitja edat.

Habilitats[modifica]

PJ és un cuiner talentós i el seu pare i els seus germans menors ho prefereixen en la cuina en lloc de Amy. També pot tocar la guitarra elèctrica.

Vida personal[modifica]

PJ treballa en Kwikki Chikki. Ell és amo de la seva pròpia banda anomenada "PJ and the Vibe" amb el seu millor amic Emmett. Emmett també es preocupa que algun dia PJ acabarà semblant-se al seu pare. PJ va veure per primera vegada els primers passos de la seva germana bebè Charlie quan ell i Charlie van reptar a Emmett i el seu nebot bebè Mason a una carrera en la qual Charlie comença gatejant però tan bon punt PJ li mostra una imatge de "mamà", i ella immediatament s'aixeca i pren els seus primers passos a través de la línia de meta, superant a Mason i tornant boig a Emmett. PJ ha viscut a la ciutat de Denver, Colorado, des que va néixer. PJ s'ha assegut tres vegades en les mateixes cadires de la sala de parts de l'hospital, respectivament, pel naixement de Teddy, Gabe i Charlie ("Charlie is 1"). PJ es va graduar de secundària, però no va aprendre si va a assistir a la universitat ("Name That Baby"). Va a anar a la universitat. En general, ell és un home compassiu, amant de la diversió amb un bon cor.

Relacions[modifica]

Teddy Duncan[modifica]

PJ i Teddy barallen però sempre ho solucionen. Ells no obstant això, secretament s'estimen com a germans. A pesar que Teddy se sent molesta per la música forta de PJ, i ho troba bastant mandrós i desmotivat, ella encara ho estima, com ho fa per tots els seus altres germans.

Bob Duncan[modifica]

Bob és el pare de PJ i com tal s'estimen molt. Malgrat això, no obstant això, PJ sembla estar nerviós de passar temps amb ell. Quan Bob li va preguntar a PJ si està llest per divertir-se, PJ mira cap avall ja que ha d'anar a pescar amb el seu papà ("Charlie is 1"). PJ també pot estar enfadat amb Bob pel seu certificat de naixement, on el seu nom és revelat com 'Potty John' ("Ca You Keep a Secret?"), o quan Bob es refereix a ell com 'l'agradable' ("Appy Days").

Charlie Duncan[modifica]

PJ estima a Charlie, però la utilitza entre les seves estafes per aconseguir noies ("Something's Fishy"), diners ("Kit and Kaboodle") i quan li menteix als seus pares. Les seves estafes solen treballar amb excepció d'aquells en els quals li menteix als seus pares perquè Charlie és dolenta sota pressió. Charlie estima a PJ ha dit. Es va disculpar amb PJ quan va dir que ella és terrible pressió. PJ no li importa cuidar a Charlie, però pot ser molt irresponsable de vegades. Va prendre el bebè equivocat per anar del parc a la casa després de coquetejar amb Emma al parc ("Baby Menja Back").

Amy Duncan[modifica]

Encara que ell no ho demostra, PJ estima a Amy i es preocupa per ella profundament. Igual que Teddy i Gabe, ell pensa que ella és gens sofisticada i poc convincent, però ha mentit per protegir els seus sentiments al llarg de la sèrie.

Gabe Duncan[modifica]

PJ i Gabe estan en una relació semi-neutral. Gabe utilitza l'estupidesa de PJ al seu favor, en general perquè pugui obtenir diners o molestar a la senyora Dabney.

Emmett Heglin[modifica]

Emmett és el millor amic de PJ, ell també està enamorat de Teddy Duncan i diu que ells estiguin junts però a Teddy no li agrada.

Skyler[modifica]

Durant la pràctica per a la batalla de les bandes, Skyler i PJ es van mirar als ulls i va ser amor a primera vista. Es van prendre fotos junts en una cabina de fotos i les obté Teddy molesta perquè la seva millor amiga és núvia del seu germà. Tant Skyler i PJ semblar no saber moltes de coses. Teddy se li va ocórrer una idea i li va donar als dos una mirada. PJ diu que només posa aquesta mirada cada vegada que té una idea i després ell va dir que ell mai posa aquesta mirada, jutjant el fet que és estúpid i Skyler d'acord en què ella també no posa aquesta mirada ("Battle of the Bands"). En la setmana d'aniversari de Skyler i PJ, Skyler li escriu a PJ una poesia que no rima perquè diu que era massa difícil per a ella. PJ li dóna un collaret amb un tros de xurro perquè aquest era l'últim mos del primer menjar que van compartir. Per desgràcia, l'ex-nuvi de Skyler, Brock li escriu missatges de text a ella. Brock li escriu un missatge de text a Teddy perquè surti amb ell ("Teddy's Bear").

Skyler es muda a Nova York a causa del treball del seu pare. PJ va quedar amb el cor trencat, així que es va mudar a Nova York amb Skyler. Ell va aconseguir un treball en Wall Street Subway cantant i tocant la guitarra. Desafortunadament, PJ va trencar amb ella perquè Bob ho va convèncer per tornar a Denver. Va dir que si Skyler realment ho estima ella tornarà a Denver per estar amb ell ("PJ in the City").

Informació general[modifica]

  • El nom de naixement de PJ se suposava que era Patrick John. Ell té el nom del seu besavi Patrick John Duncan. Bob va espatllar el certificat de naixement el dia en què va néixer i va escriure Potty John en lloc de Patrick John. Quan Bob va intentar solucionar l'error, va espatllar el certificat de naixement de nou i va escriure PP Duncan en lloc de PJ Duncan ("Ca You Keep a Secret?").[1]
  • Ell pot fer un realista accent britànic ("Meet the Parents") i accent alemany ("Charlie Shakes It Up!").
  • Segons Amy, el segon nom de PJ és Darth després de Darth Vader (Special Delivery).
  • PJ és al·lèrgic als mariscs ("PJ in the City").
  • En una entrevista de "Special Delivery", Jason Dolley va revelar que més tard en la temporada 3, es muda de la casa Duncan, perquè és massa caòtic. Es muda a un apartament amb Emmett (Baby Steps).
  • A pesar que PJ va dir que va créixer, ell encara actuava inmaduro. El to de trucada de PJ és el tema musical dels Gurgles (Baby Steps).

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. ».