Usuari:Ricard Sanz/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ARPAVIEJAS[modifica]

Arpaviejas es un grup de Punk rock nascut a Barcelona entre l'any 2000 i 2001 a les mans de J.R. Kubensis en Solitari i com a Cantautor. un any més tard es sumen al projecte la resta de membres del grup i d'aquesta forma el projecte arranca.

es un grup que protesten contra el Nazisme, el Feixisme i el Espanyolisme, això si defenen el moviment de l'Anarquisme a Espanya i l'Antifeixisme.

A l'any 2001 i 2003 treuen el seu primer disc: La papela :[modifica]

Aquests començaments com a cantautor aviat van tenir una gran acceptació per part de la gent que es deixava caure per aquells esdeveniments. L'any 2001 enregistra les seves dues primeres maquetes: "A RIENDA SUELTA" (k-7) i, poc temps més tard, "PROPAGANDA ELECTORAL", aquesta darrera ja en CD, feines que va regalar de la seva pròpia mà als que ja començaven a ser simpatitzants i seguidors. Va ser una còpia de "Propaganda electoral" que va enviar a la ràdio, la que va fer que es creuessin els camins de JR i el col·lectiu "INSUMISSIÓ A LES ONES" que aleshores realitzaven una magnífica tasca a les files de RÀDIO BRONKA (en aquella època ràdio lliure i llibertària de Barcelona). Gràcies a ells, es comença a plantejar formar una banda al complet i es constitueix una primera formació, a principis de 2002, amb la qual es grava la maqueta "LA PAPELA" ia finals d'aquest mateix any, JR i la seva banda entren per primera vegada a un estudi per gravar "LA PAPELA" en CD, que seria el primer produït per RADIO BRONKA. A partir d'aquí se succeeixen les actuacions i els quilòmetres a la carretera comencen a apropar-los pels llocs més recòndits de la península ibèrica, on sorprèn gratament el nombrós públic que assisteix als seus concerts.

A l'any 2004 treuen el segon disc. Ladròn de almas[modifica]

2004 / Ladròn de almas : Va ser aquesta voràgine inicial el desencadenant que pocs mesos després, ja tinguessin més que perfilada la idea i el cos del que seria el seu segon treball en estudi, el Ladròn de almas , el 2004, prèviament s'havia gravat la maqueta PISALA un any abans. Aquesta vegada, i de forma individual, van ser assistits pels companys d'“INSUMISSIÓ A LES ONES” que van editar i produir el que seria el més escoltat de tots els seus treballs amb la seva “Ahora me importa una mierda ”, entre molts altres temes. Després d'això la quantitat de concerts va anar en augment, arribant fins i tot a actuar fora del territori ia formar part de la pel·lícula "RAVAL, RAVAL" (Antoni Verdaguer, 2006) on apareixen en un parell d'escenes durant el desallotjament d'un local okupat interpretant el tema "Pisa-la!!!

A l'any 2006 i 2008 treuen el tercer disc Apàtridas:[modifica]

El 2006 entren per tercera vegada a l'estudi per gravar “APÀTRIDAS”. Una mica més cru que els anteriors i fregant el hardcore amb l'evidenciaven mantenir encara molt viva aquesta actitud de desacatament i insubmisió que sempre ha caracteritzat el grup. A diferència dels altres treballs, aquest s'edita únicament per Internet a través de la seva pàgina web.

2009 En son de paz[modifica]

Als inicis de 2007 la banda pateix una transformaciò i JR torna a la càrrega amb nova formaciò amb els que sumen forces i ganes per, a l'estiu de 2008, iniciar l'enregistrament de "EN SON DE PAZ " editat i produït de nou entre el col·lectiu "INSUMISSIÓ A LES ONES" i la pròpia banda. Aconsegueixen fer uns quants concerts i, per fi, es materialitza el desig de poder creuar l'Atlàntic l'abril de 2009. ARPAVIEJAS actua per primera vegada a Colòmbia, oferint un concert a Bogotà i un altre a la ciutat de Medellìn. Abans d'acabar aquest mateix any, la banda realitza un nou canvi a les seves files amb el seu nou baixista.

MAKETA 2010[modifica]

A la primavera de 2010 s'enregistra una maketa, totalment autoproduïda als mateixos locals d'assaig. Sense temps ni mitjans per poder portar-la a estudis d'enregistrament, es penja a Internet.