Vés al contingut

Usuari:Ruben83

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Informació personal
L Aquest viquipedista encara està aprenent a editar.
Aquest usuari és calçotaire.
Personal
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 5 de setembre.
QI El quocient intel·lectual d'aquest viquipedista és 127.
? Aquest usuari és agnòstic.
Aquest usuari odia el fum de tabac.

Presentació

Em dic Rubèn Cerezuela, tinc 24 anys i soc de Reus. Sóc mestre d'Educació Primària al CEIP Escola Montsant. Sóc tutor de la classe de 3r. També soc psicopedagog, però no exerceixo. Ara estic endintsant-me en el món de la Viquipèdia a través d'un curs virtual, en el qual estic aprenent molt. A part de fer aquest curs, dedico les hores lliures a explorar per la xarxa, passejar, buscar mil i una maneres de millorar la meva tasca docent, etc. També m'agrada el cinema de qualitat, encara que sigui comercial. I sobre estils musicals, m'agrada escoltar de tot. Em defineixo com una persona tímida, tenaç, treballadora i sempre disposada a ajudar als altres. Gaudeixo molt de la meva feina.

Aspiracions amb el curs de la Viquipèdia

Espero que la Viquipèdia i els meus futurs articles siguin d'utilitat per tota la comunitat educativa i per qualsevol persona que busqui determinada informació. Penso que queda molt per fer en l'àmbit de les Llengües, donat que, com vam dir, està tot una mica dispers i caòtic. Cal donar-li una mica de forma...

Ara per ara, com que sóc un teleadicte, penso que ja tinc clar quin serà el meu primer article: Un que parlarà dels orígens, evolució i actualitat de la televisió de Tarragona, Canal Català. Estic engrescat. Més endavant ja editaré un article sobre algun tema que estigui relacionat amb el meu curs i/o especialitat.

Ara per ara, el disseny d'aquest espai és una mica auster, espero aprendre a posar enllaços, colors, imatges, etc.