Usuari:Saoro

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Propostes de feina[modifica]

s'Aigua Blanca, Platja des Figueral, Pou des Lleó, Cala Boix, Cala Llenya, Cala Nova, es Canar, s'Argamassa, Cala Pada, Platja de Santa Eulària, Cala Llonga, Platja de can Martina, Platja del riu de Santa Eulària, Caló de s'Alga, Platja des Niu Blau, Cala Mastella, Platja de s'Estanyol,platja de la Punta des Andreus, Sòl d'en Serrà, ses Estanques,

DADES PERSONALS[modifica]

Sóc en Salvador Llopis Moreno, professor de Biologia i Geologia de l'IES XARC de Santa Eulària des Riu.
Vaig néixer a València l'1 de maig de 1969.El batxillerat el vaig cursar a l'IES josep de ribera de Xàtiva i la llicenciatura de Biologia els primers anys a la Universitat de València i l'especialització a la Universitat d'Alacant. Comencí de professor de secundària l'any 1996 a un institut concertat i l'any 1998 comencí a treballar a les Illes Balears, i encara hi sóc aquí,ja fa dotze anys que sóc a Eivissa.
El que més m'agrada és sortir a la naturalesa; una platja, una muntanya, un penyasegat, un camp, etc. I sempre carregat d'una càmera de fotos i estris per a poder recollir mostres de qualsevol cosa interessant que desperti la meva curiositat o la dels meus alumnes.

--Saoro (disc.) 21:49, 25 nov 2009 (CET)

EOI Aquest viquipedista estudia a l'EOI de .


Aquest viquipedista és excursionista.


VCF
Aquest viquipedista és un seguidor del València Club de Futbol.


A aquest viquipedista li encanta el rock català.


Periodista Aquest viquipedista escriu articles en blogs i en diversos mitjans de periodisme digital .