Usuari:Sergica123/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJungkook

Jungkook en una fanmeet en Myeongdong el 24 de febrer de 2017
Biografia
NaixementJeon Jung Kook (전정국)
1 de setembre de 1997 (1997-09-01) (26 anys)
Busan, Corea del Sud
Busan, Corea del Sud
Dades personals
Altres nomsKookie, golden maknae, nochu
Activitat
OcupacióCantant, raper, ballarí, compositor, productor, model, MC
Activitat2013 – actualitat
EstilK-pop, Hip Hop, R&B
Segell discogràficBig Hit Entertainment, Pony Canyon
Artistes relacionatsBTS

Lloc web[1]

Jungkook[modifica]

Jeon Jung Kook (1 de setembre de 1997, 19 anys en l’actualitat), millor conegut amb el seu nom artístic Jungkook, és un cantant del grup sudcoreà BTS des del 2013 i ocupa el lloc de vocalista principal, ballarí i maknae.

Biografia[modifica]

Als 13 anys va fer una proba per al concurs K2, on va ser eliminat en una de les rondes. Quan va tornar a casa va rebre varies sol•licituds de 8 companyies, però finalment es va decidir per Big Hit Entertainment degut a que Rap Monster, un gran amic i un company en la actualitat. Amb 14 anys el van enviar a Movement Lifestyle (una escola de ball) durant un mes, allà on va aprendre varius estils de ball com per exemple ball urbà, ball d’alt rendiment etc.

2015[modifica]

En octubre de 2015 va col•laborar amb varius artistes coreans i líders polítics en la cançó One Deam One Korea, que descriu l’anhelo de la unificació de Corea del Sud i de Corea del Nord. Afinals d’any va realitzar varius covers en SoundCloud. Va cantar Paper Hearts de Tori Kelly, Lost Stars de Adam Levine, Nothing Like Us de Justin Bieber i Fools de Troye Sivan. Va fer un duet amb Zion.T en KBS Gayo Daechukje.

2016[modifica]

Al juny de 2016 es va anunciar la col•laboració de JungKook amb Jo Se-ho, Ki Min-seok, Yoo Byung-jae, conjunt a altres artistes per el programa Flower Crew. Va ser el primer programa de varietats que va realitzar sol.