Usuari:Territoris.cat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Territoris.cat[modifica]

Territoris.cat és un diari digital en llengua catalana publicat des de Mollerussa.

Història[modifica]

La història Territoris.cat començà a escriure’s al mes de maig del 2012. Ho feia a la capital del Pla d’Urgell, a partir de la unió d’esforços i il·lusions a parts iguals de tres socis fortament vinculats al món del periodisme, la comunicació, l'audiovisual i la informàtica.

Des d’aleshores, el seu equip humà i professional ha anat donant ressò a les notícies de proximitat de major interès de la Plana i, progressivament, ha anat ampliant el seu ventall de treball arreu de les terres de Ponent. Seguint aquesta línia, i comptant sempre amb el suport de la productora audiovisual Plandora Continguts, s’alià amb l’equip del diari digital Viure als Pirineus, donant així cobertura a les històries que succeeixen al Pirineu lleidatà.


La revista en paper: Territoris magazín[modifica]

Des del març de 2015, l’equip de Territoris.cat edita la revista en paper TR Territoris magazine on presenta reportatges i entrevistes d’interès i actualitat. Primerament la seva freqüència era trimestral, i ara és bimensual.

Objectius: #JuntsFemMésTerritori[modifica]

L'objectiu principal que motiva cada dia a l’equip professional de Territoris.cat és escriure sobre les notícies de proximitat de les terres de Lleida, esdevenint un ferm altaveu de la gent del carrer. Ja va ser així des del 2012, convertir-se aquest mitjà en el primer que cobria digitalment aquest gruix informatiu a Ponent.

Altres de les seves característiques són l’objectivitat, el llenguatge clar i directe, la llibertat de premsa amb què escriu, i la posada en pràctica del concepte d'slowpress, o periodisme reflexiu escric a foc lent i amb plena consciència.

Localització[modifica]

Actualment la seu de Territoris.cat es localitza a la Plaça Manuel Bertran 2, 1 A, al cor de Mollerussa.

Enllaços externs[modifica]

Lloc web del diari digital Territoris.cat

Compte de Facebook de Territoris.cat

Compte de Twitter de Territoris.cat

Compte d’Instagram de Territoris.cat