Vés al contingut

Usuari:Thaisuvic/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióAbortos de Satán
Història
Lloc de constitucióCastelló de la Plana
Activitat
Activitat2005–actualitat
AfiliatsPepelu Fernández (veu i lletres)
Fernando Martínez (guitarres)
Marc Medall (baix)
Juan Jiménez (bateria)
Estilmetal - Groove Metal Urbà

Lloc webhttps://www.facebook.com/abortosdesatan

Abortos de Satán són un grup de música castellonenc d'estil groove metal urbà. Els seus components són Pepelu Fernández, Fernando Martínez, Marc Medall i Juan Jiménez.

Biografia i estil[modifica]

Abortos de Satán és un grup musical que neix l'agost de 2005. Amb un nom totalment irònic i molta il·lusió, s'embarquen en un projecte on aprenen a tocar música junts mentre es diverteixen i graven una maqueta casolana, Demo 06.

El 2008 graven Éxodo en el Alma[1] , una producció amb un so notable, on comença a destacar l'estil musical "diferent" que tenen els Abortos de Satán, mesclant la música més agressiva amb el llenguatge més urbà i àcid, recordant una estranya mescla entre Soziedad Alkoholika, Pantera, Lamb of God o Death, amb grups d'un altre estil com Los Suaves o Extremoduro.

A finals de 2011 surt a la llum el seu disc Miseria y Papel de Plata, que conté 14 cançons plenes d'agressivitat, drama social, "solos" esmolats de guitarra, metal extrem, lletres poètico-socials i molta ambició, i on es pot escoltar un so molt més perfeccionat, unes lletres més encertades, unes veus més clares i amb més sentiment. Les cançons tracten de la realitat, del carrer, dels més desafavorits, i també hi ha espai per a la reivindicació antitaurina i la memòria històrica.

El seu darrer àlbum d'estudi, Con el fracaso tan asumido, està previst per a finals de 2013.

Discografia[modifica]

  • Demo 06 (2005)
  • Éxodo en el Alma (2008)
  • Miseria y Papel de Plata (2011)
  • Con el fracaso tan asumido (llançament previst 2013)

Referències[modifica]

  1. Calvo, Rubén «Entrevista a Abortos de Satán». Subterráneo Heavy Webcine.

Enllaços externs[modifica]