Usuari:Valentígili

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, sóc en Valentí Joel Gili Lorenzo, avui dia 08-04-2020 m'han encarregat fer un treball en el qual he de millorar o afegir informació a la Viquipèdia.

Diari[modifica]

  • Dia 09-04-2020: Avui he mirat tot el contingut d'informació d'ajuda que ha posat el professor, també he creat la meva pàgina personal no m'ha suposat molt de repte.
  • Dia 10-04-2020: Avui he rebut la resposta del meu mentor el qual m'ha suggerit que mires dos enllaços, els quals han estat molt il·lustradors, també he fet una breu modificació de la pàgina de moviment rectilini, sobretot m'ha costat fer les fórmules matemàtiques fins que he descobert que entre termes hi havia de posar un espai. He après com fer formules matemàtiques i també he seguit practicant la modificació de les pàgines de la Viquipèdia.
  • Dia 11-04-2020: Avui he afegit a la pàgina moviment circular l'apartat de conceptes, que trobava que era molt necessari, més tard he demanat al meu mentor on podia trobar imatges fóra drets d'autor. Quan ja era acabat l'article volia inserir la referència i he hagut de mirar un vídeo tutorial de YouTube on m'ho han explicat molt bé, però com era antic les coses havien canviat un poc, finalment ha estat senzill deduir els canvis, també he afegit coses a la meva pàgina personal. He après a inserir referències i he practicat l'edició de la Viquipèdia.
  • Dia 12-04-2020: Avui he rebut la resposta del meu mentor el qual m'ha enviat aquest enllaç a Wikimedia Commons, no m'ha servit de molt, ja que un pic dedins he trobat imatges però a l'hora d'aferrar-les a l'article no em deixava perquè deia que ja existia i que era duplicada, li he tornat a demanar ajuda per resoldre el problema al mentor. He fet unes petites modificacions molt necessàries a la pàgina d'energia potencial gravitatòria. Només he pogut fer el canvi de l'article però sense inserir fotos així que avui estic un poc decebut amb la meva feina perquè no he pogut aprendre res nou.
  • Dia 13-04-2020: Avui he rebut la resposta del meu mentor i amb el que m'ha explicat me donat conta que m'estava complicant la vida i que era molt més senzill del què pensava. Avui he fet una recerca de pàgines per editar futurament perquè cada dia em passava una bona estona cercant una pàgina i així ja les tindré preparades.
  • Dia 14-04-2020: Avui he afegit l'apartat d'unitats de pes a l'article del pes, també volia aprendre a posar un índex però quan he entrat a la meva pàgina algú ja l'havia posat, ho he mirat a l'historial i posava que ho havia fet n'ArnauBot. Per fi avui he posat la meva primera foto me donat conta que a pesar de que inserir-la sigui molt fàcil trobar una adequada és molt més difícil del que m'esperava, ja que a vegades surten coses fora cap relació al cercador. He après a inserir fotos i a cercar-les i he seguit practicant les meves habilitats amb la Viquipèdia.
  • Dia 15-04-2020: Avui he afegit a l'article d'energia cinètica l'apartat d'introducció i he posat una imatge per decorar la meva pàgina personal. No he trobat gaire dificultat avui, ja que no he fet res de nou, he après a inserir fotos correctament i no perdre tant de temps en cercar-les.
  • Dia 16-04-2020: Avui he afegit l'apartat d'introducció a l'article d'energia mecànica, he vist que aquest article està molt buit així que demà continuaré fent-lo i completant-lo amb mes apartats. No he trobat cap dificultat, ja que no hi havia res d'informació així que podia posar el que volgués i en quant a l'edició tampoc, crec que ja control un poc amb la Viquipèdia. He après com fer un article complet, ja que avui he posat imatge, citació, enllaç, és a dir tot el que conec.
  • Dia 17-04-2020: Avui he afegit l'apartat d'introducció a l'article d'energia mecànica una altra vegada, ja comença a quedar millor aquest article, jo crec que avui ja he fet un paràgraf molt complet. Últimament no trobo massa dificultats, ja que començ a dominar un poc sobre el tema. He après que si cercas a un altre Viquipèdia i li dónes a modificar i cliques damunt la imatge i així veus com se nom per col·locar-la tu.
  • Dia 18-04-2020: Avui he afegit una altra vegada a l'article d'energia mecànica he afegit el paràgraf d'altres consideracions del principi de conservació de l'energia. També he rebut un missatge de què no estava fent bé lo de les referències i li he demanat al meu mentor com es fa en realitat. He trobat la dificultat de què no he sabut fer bé la referència. No he pogut aprendre res, ja que no he aconseguit identificar com es fan les referències correctament.
  • Dia 20-04-2020: Avui he seguit afegint temari a l'article d'energia mecànica concretament l'apartat de calor, el meu mentor m'ha contestat però no ha pogut resoldre el meu dubte així que no he pogut posar les referències, li he aclarit la meva pregunta. No he trobat cap dificultat a part de les referències, estic aprenguen a fer un article complet, ja que l'energia mecànica estava buida.
  • Dia 21-04-2020: Avui he volgut canviar un poc de l'article de l'energia mecànica i he fet a l'article de l'energia fosca l'apartat de descobriment de l'energia fosca, últimament ja no trobo moltes dificultats, aparts de les referències que no aconsegueixo resoldre-ho però ho demanaré dimarts a la sessió de classe. Estic aprenent a utilitzar la Viquipèdia bé, ja que si no fos per les referències crec que ja ho faig bastant bé.
  • Dia 22-04-2020: Avui he afegit dos apartats a l'article de moviments de la Terra, només he tingut el problema de què he guardat abans de posar els enllaços perquè no m'he recordat i he hagut de tornar a editar per posar-los. Estic aprenguent a dominar la Viquipèdia, ja que em don compte que cada dia faig les coses igual de bé però més ràpid.
  • Dia 23-04-2020: Avui he afegit l'apartat de força centrípeta enfront de força centrífuga en l'article força centrífuga, no he trobat cap problema en especial i crec que segueixo aprenguen a dominar la Viquipèdia.
  • Dia 28-04-2020: Feia temps que no feia modificacions perquè he tengut molta feina i no havia trobat un forat per la Viquipèdia, però ja m'he organitzat millor per poder seguint editant. Avui he modificat a l'article de Cinemàtica el subapartat de Fonament de la cinemàtica clàssica i m'he han explicat el problema que tenia amb les referències i crec que ho he entès com es fa, demà me dedicaré a fer de tots els meus articles posar les referències ben col·locades.
  • Dia 30-04-2020: Com ja vaig dir passat ahir avui m'he dedicat als articles que li faltaven referències, hi havia alguns que no era possible posar-les, ja que a l'altra Viquipèdia tampoc hi havia referències. També he creat un nou article el negacionisme del canvi climàtic que espero que em doni feina per una bona temporada, estic il·lusionat perquè serà el meu primer article des de zero, però he trobat un problema i és que no sé com enllaçar amb la pàgina de castellà i he demanat al mentor com es feia.
  • Dia 01-05-2020: Avui he rebut la resposta del meu mentor que m'ha explicat que no havia de posar a llengua; castellà, sinó eswiki que era bàsicament el meu major problema. He seguit modificant el meu article nou de negacionisme del canvi climàtic, he vist que m'havien llevat unes referències que jo vaig posar i he mirat perquè, he descobert un error que estava fent una vegada darrera l'altre però o he pogut modificar i arreglar-ho tot.
  • Dia 02-05-2020: Avui he començat a fer l'apartat de la indústria de la negació en el meu nou article de negacionisme del canvi climàtic, crec que cada dia aporto un granet d'arena mes a la Viquipèdia que a poc a poc està cada vegada més completa.
  • Dia 03-05-2020: Avui he continuat amb el d'ahir i he fet la segona part de l'apartat d'indústria de la negació a l'article de negacionisme del canvi climàtic últimament des de el de les referències no trobo cap dificultat a l'hora de fer la feina amb el qual sóc bastant més efectiu abans estava molt de temps al dia per fer un apartat i ara cada pic en menys temps els tinc fets i amb més qualitat.
  • Dia 04-05-2020: Avui he fet la primera part de l'últim apartat de la meva pàgina de negacionisme del canvi climàtic, demà espero ja tenir acabada la meva pàgina i serà la meva primera aportació important a la viquipedia, ja que fins ara només havia afegit petit paràgrafs a pàgines ja creades.
  • Dia 06-05-2020: Avui per fi he acabat la meva primera pàgina que ha estat negacionisme del canvi climàtic estic bastant satisfet de la meva feina però per desgràcia he tingut un problema amb les referències i és que a partir de la número 30 no m'ha deixat posar-ne més i no ho he pogut solucionar, però per la resta estic bastant content.
  • Dia 07-05-2020: Avui he començat amb una nova pàgina que també em donarà feina per diversos dies el videojoc GTA V o Grand Theft Auto V crec que podré fer molt bona feina perquè és un joc que a mi m'agrada molt i també el juc així que a la vegada que vaig traduint puc ficar alguna cosa que jo crec que falta, he cregut convenient no ficar ellançós a l'argument que és l'apartat que he fet avui, ja que es tracta d'una història fictícia amb empreses fictícies i personatges ficticis i no s'hauria de confondre amb la realitat.
  • Dia 08-05-2020: Avui he fet el meu segon apartat el de sistema de joc a l'article de Grand Theft Auto V m'he fixat que l'article que estic fent només inclou el mode individual i el multijugador és un article distint que encara no existeix crec que serà el meu següent article quan acabi aquest, que si no càlcul malament encara em queden diverses sessions.
  • Dia 10-05-2020: Avui he fet l'apartat de desenvolupament en l'article que estic editant aquests dies el Grand Theft Auto V, aquests últims dies no he trobat dificultats així que no he pogut posar-hi res apart de la feina feta.
  • Dia 12-05-2020: Avui he acabat l'apartat desenvolupament fent el subapartat d'anunci i estrena al meu article de Grand Theft Auto V també he afegit dos fots que l'article per ara només tenia una infotaula molt llarga i no donava espai per a fotografies.
  • Dia 13-05-2020: Avui he fet els dos apartats de llançament i rellançament en l'article de Grand Theft Auto V, amb el que fet avui he calculat que m'he queden tres dies de feina en aquest article.
  • Dia 15-05-2020: Avui he començat a fer l'apartat de recepció en concret els dos subapartats de crítiques i recepció, demà intentaré acabar l'apartat aquests dies estic més a gust que els altres, ja que estic fent feina sobre un tema que m'interessa molt i estic descobrint algunes coses noves interessants.
  • Dia 17-05-2020: Avui després de moltes sessions de feina he acabat l'article de Grand Theft Auto V afegint-hi l'apartat de controvèrsies i de llegat m'he sent molt orgullós d'haver contribuït amb un article molt complet a la Viquipèdia a més de ser un tema que m'agrada molt també està internat al meu dia a dia.
  • Dia 18-05-2020: Avui començ un projecte que em fa molta il·lusió, ja que és vera que el Grand Theft Auto V m'agrada però en realitat jo només juc a la versió online, he començat a fer l'article afegint els primers apartats però he vist que la pàgina original no tenia moltes referències i això en un futur potser serà un problema, per ara encara no he posat fotos, ja que m'agradaria fer una taula informativa que algunes pàgines tenen a la dreta que la trobo molt útil.
  • Dia 19-05-2020: Avui he acabat l'apartat de descripció en el meu nou article de Grand Theft Auto Online he vist que algu ja ha posat aquella taula d'informació que jo volia aprendre com es feia així que intentaré posar-la algun dia a la meva pàgina personal.
  • Dia 21-05-2020: Avui he rebut un coreu del meu professor on m'explica que he fet molt bona feina aquest mes i mig i que ja he recuperat l'assignatura com a conseqüència no he de fer res més que acabar l'últim article que estava preparant.
  • Dia 23-05.2020: Avui havia pensat mirar l'article original i mirar de fer un resum per acabar una mica més ràpid la feina de Viquipèdia però m'he fixat que per poc que afegís a l'article no seria massa important per al joc i ames hauria de fer molta feina perquè estava tot molt lligat, així com està ara jo crec que per una persona que no coneix el joc ja es podria fer una idea de com funciona sense entrar en tecnicismes.
  • FINAL: Aquesta feina he estat molt original i interessant el professor m'ha suggerit esborrar la meva pàgina o deixar-la molt reduïda però jo trobo que ha estat una feina per recordar i vull deixar això tal com està, ja que potser en un futur algú li podria servir o a mi mateix per recordar vells moments.

Així que fins a qui.[modifica]

Llista d'articles[modifica]

Llista d'articles per modificar[modifica]

  • Potser en un futur.

Fonts d'informació[modifica]

L Aquest viquipedista encara està aprenent a editar.