Usuari:Xim Fullana Pons/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Brawlhalla[modifica]

Forma part de la sèrie:
Videojocs

Brawlhalla és un videojoc gratuit de lluita desarrollat per Blue Mammoth Games i publicat per UBISOFT per Microsoft Windows, Xbox One, MacOS, Nintendo Switch, PlayStetion 4 e incloent IOS i Android. El joc es va mostrara per primera vegada en el PAX East l'Abril de 2014 i va entrar en alfa més tard aquell mateix mes. Es va llançar una versió beta overta el Novembre de 2015 i el joc es va llançar l'Octubre de 2017 i per a IOS i Android el 4 d'Agost de 2020.

Modalitats de joc[modifica]

A quasi totes les modalitats de joc de Brawlhalla, l'objetiu és treure l'oponent de l'escenari, comparable a Super Smash Bros. Això es pot fer aplicant dany damunt ells repetidament. El dany es pot vure a la pantalla a color al voltant del icona del personatge de l'oponet, que va del blanc al vermell a mesura que el jugador continua sent colpejat. Quan més a prop està el color vermell, més lluny caurà el jugador. ser colpejat fora de l'escenari donarà com a resultat que el jugador perdi un punt o vida de les tres que tenia. L'últim jugador en peu (el que encara té al menys una reserva) o el jugador amb més punts guanya la partida.

el joc és compatible amb jocs locals i en línea. Els jugadors competitius poden competir un contre l'altre per escalar posicions en línea. També poden trobar un company per jugar contre duos per augmentar el rang de col.laboració. Brawhalla també té varis modalitats casuals: tots contra tots, 1v1 per ratllat, Experimental 1v1, 2v2 amistós i una nova modalitat única cada setmana. tots contra tots és una modalitat caòtica en el qual 4 jugadors es colpegen entre ells per guanyar punts. En 1v1 per ratllat, els jugadors eligeixen 3 personatges que juguen per 1 reserva cadasqun. Experimental 1v1 permet als jugadors provar les característiques futures entre sí. 2v2 Amistós consisteix en partides de 2 contra 2 en equips, l'equip que tengui l'últim jugador amb vida, guanya. En quan a les modalitats competitives es troben trambé la modalitat Ranked tant 1v1 com 2v2 que es basen en un sistema de ELO que divideix als jugadors en els rangs. Estany, Or, Platí i Diamant. els jocs personalitzats es poden allotjar en línea i localment, admeten fins a 12 jugadors per partit, mapes espermientals i canvis de regió. Pots unir-te a grups d'amics per crear un clan, amb múltiples pormocions dins dels clans. Els clans obtenen experiència de tots els membres.

Brawlhalla presenta controls més simples i moviments especials d'un botó. Això permet que els nous jugadors reprenguin el joc ràpidament. Els controls inclouen tecles de moviment i botons per atacar, realitzar moviments especials, aixecar o llançar armes i esquivar. Les tecles es poden recuperar per el teclat i una gran varietat de controladors.

Els jugadors es poden moure corrents a l'esquerra, a la dreta i saltant. Els jugadors poden realitzar fins a dos esquivades consecutives ràpides, ja sigui de costat o verticalment. També és possible esquivar just després d'un atac per mantenir la presió sobre l'oponent. Una vegada a l'aire, el jugador té l'opció de realitzar qualsevol combinació de tres salts, una esquivada aèrea direccional, un moviment a terra a l'aire mitjançant l'ús d'una "cancelació de gravetat" i un "caiguda ràpida". També és possible enganxar-se als costats de les etapes, semblant a l'estil a Mega Man.

Durant una partida, les armes cauen a l'escenari de manera aleatòria i poden ser recollides per els jugadors. Tots el personatges de Brawlhalla poden emprar dos armes de 12 per lluitar entre sí. les armes inclouen: Pistoles, Guinavets, Llança coets, Espasa, Llança, Canó, Destral, Guanteletes, Martell, Arc, Dalla, Gran Espasa i Orbe.

S'assignen quatre estadístiques a cada personatge: Força, Destresa, Defensa i Velocitat. La combinació d'aquestes estadístiques determina les fortaleses i debilitats d'un personatges i afecta cóm es juga i pot modificar lleugerament la selecció de personatges.

Personatges jugables[modifica]

Brawlhalla té 52 personatges i s'actualitza regularment. Els personatges poden emprar dos armes especialitzades, múltiples artilugis o els seus punys (cadasqun amb les seves respectives característiques). Cada personatge també té postures que li permet camviar lleugerament les estadístiques del personatge.

Nom Arma 1 Arma 2
Ada Pistoles Llança
Artemis Dalla Llança Coet
Asuri Guinavets Espasa
Azoth Arc Destral
Barraza Destral Pistoles
Bödvar Martell Espasa
Brynn Destral Llança
Caspian Guinavets Guanteletes
Cassidy Pistoles Martell
Cross Pistoles Guanteletes
Diana Pistoles Arc
Dusk Llança Orbe
Ember Arc Guinanvets
Falt Dalla Orbe
Gnash Martell Llança
Hattori Espasa Llança
Isaiah Canó Pistoles
Jhala Espasa Destral
Jaeyun Espasa Gran Espasa
Jiro Espasa Dalla
Kaya Llança Arc
Koji Arc Espasa
Kor Guanteletes Martell
Lord Vraxx Llança coet Pistoles
Lucien Guinavets Pistoles
Mako Guinavets Espasa gran
Mirage Dalla Llança
Mordex Dalla Guanteletes
Nix Dalla Pistoles
Orion Llança coet Llança
Queen Nai Llança Guinavets
Ragnir Guinavets Destral
Rayman Guanteletes Destral
Scarlet Martell Llança coet
Sentinel Martell Guinavets
Sidra Canó Espasa
Sir Roland Llança coet Espasa
Teros Destral Martell
Thatch Espasa Pistoles
Ulgim Destral Llança coet
Val Guanteletes Espasa
Wu Shang Guanteltes Llança
Xull Canó Destral
Yumiko Martell Arc
Lin Fei Guinavets Canó
Zariel Guanteletes Arc
Thor Martell Orbe
Petra Guanteletes Orbe
Vector Arc Llança coet
Volkov Dalla Destral
Onyx Guanteletes Canó

Crossovers[modifica]

El joc compte amb aparicions d'alguns famosos de pel·lícules, videojocs i sèries animades mitjançant skins, tals com:

Franquícia Personatges
X-ray and Vav Mogar the Mad King
Rivals of Aether Ranno
Shovel Knight Shovel Knight

Black Knight

King Knight

Specter Knight

La Hechicera

Rayman Globox

Barbara

Hellboy Hellboy

Gruagach

Daimio

Nimue

WWE The Rock

John Cena

Xavier Woods

Becky Lynch

Macho Man

The Undertaker

Asuka

Roman Reigns

Hora de Aventura Finn el humano

Jake el perro

Dulce Princesa

Steven Universe Stevonnie

Perla

Amatista

Garnet

Tomb Raider Lara Croft
Ben 10 Diamantino

Cuatro Brazos

Inferno

The Walking Dead Rick Grimes

Daryl Dixon

Michonne

e-Sports[modifica]

Brawlhalla compte amb una escena competitiva bastant gran, amb tornejos tan en línea com presencials que constitueixen circuits anuals amb més de 300.000 $ en premis.

Brawlhalla ha estat present a la fila de tornejos d’alt nivell, com les del Low Tier City, Combo Breaker, Shine i la sèrie de campionats de BreamHack, que en la seva edició d’Atlanta, allotja el campionat Mundial de Brawlhalla (abreviat BCX) desde 2016.